2777
2789
عنوان

شوهرم نیست....😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 39 پست
اينقدر تنهايي كشيدم و ترسيدم ك در رو هيچ كسي باز نميكنم حتي اگه داداشمم باشه پشت در ازش نشونه ميخوام ...

خوبکاری میکنی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اوه من هزار بار تا حالا تنها بودم  راحت خودت رو مدل ايكس پهن كن رو تخت و اين سه شب تنهايي رو ح ...

هیچی لذت بخش از تنها خوابیدن رو تخت دونفره و دونفری خوابیدن رو تخت تک نفره نیست... 

خودم (ع)

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادر شوهرمم بياد پشت در تا شوهرم نباشه در رو باز نميكنم فقط ب محرم هاي خودم و پدر و مادر شوهرم باز ميكنم ب مردها اصلا اعتماد ندارم اصلا 

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
هیچی لذت بخش از تنها خوابیدن رو تخت دونفره و دونفری خوابیدن رو تخت تک نفره نیست...  خودم (ع)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

چند نفر از فاميل هاي درجه يك شوهرم و فاميل هاي خودمم ب شوهرم گفتن خوشبحالت خانومت زيباست و از اين حرف ها متنفرم از همشون سيل هم پشت در ببرتشون من در رو باز نميكنم براشون بدون شوهرم😂😂😂

شوهرم تو ي روستاي دور افتاده كار ميكرده خيلي دور افتاده حتي برق هم نرفته بوده هنوز اونجا ديگه فكرش رو كنيد چقدر محروم بودن گفت من تو اتاقم خواب بودم يهو جيغ و دعوا بلند شد نصف شبي ريختيم بيرون ديديم تو روستا دعوا شده ميگفت مرده عموش مياد خونشون بعد شوهرش رفته بوده سر مرغ رو ببره براش شام كباب بذارن تو اون موقعيت عموش خودش رو ميندازه رو زنش ك بهش خيانت بكنه خانومه جيغ و داد ك ديگه دعوا ميشه😩

خانم جان منم تو شهر غریب نصف ماهو تنهام شبا اصن ب دلت بد راه نده ی فیلم یا ی کتاب بخون تلوزیون رو بزار رو تایمر خابتم گرف سر و صدا هس حساس نمیشی ی برقم روشن بزار ک حدودا کل خونت نور داشته باشه تخت بگیر بخاب 

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫