2777
2789
حتما سراميك گرفتيد؟اخه ظرفاي سراميكي خيلي شبيه اركوپالن ولي هم گرون ترن هم ي حالت مات داره درسته؟ ول ...

نه آرکوپاله؛ تو سرویسش پلو خوری؛ خورش خوری، پیش دستی، پیاله ماست؛ پیاله ترشی؛ ۲تا پیاله بزرگ؛ ۶تا پیاله کوچک ؛ ۴ تا دیس کباب؛ ۴ تا دیس مرغ؛ ۴ تا دیس پلو؛ ۲ تا سس خوری ؛ ۲ دست نمکدون

فک کنم همه رو گفتم ؛ البته پارچ و ظرف یخ هم برداشتم که اونا کریستاان ولی طرحشون شبیهه آرکوپالاست

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
الان چینی تو بازار از 5و نیم به بالا دیدم من  ولی کلا خودم از ظرف چینی خوشم نمیاد حتی از قوری ...

قاشق چنگال سرویس گرفتم راضیم اونو هم ۲۴ نفره گرفتم مارکشو تو عکس میفرستم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاشق چنگال سرویس گرفتم راضیم اونو هم ۲۴ نفره گرفتم مارکشو تو عکس میفرستم 

خیلی خوشگله 

من میخوام 30نفره بخرم.بنظرت با چمدون بخرم یا چمدونشو نخرم؟

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
خیلی خوشگله  من میخوام 30نفره بخرم.بنظرت با چمدون بخرم یا چمدونشو نخرم؟

من با چمدون خریدم جم و جورتره؛ بعد از هربار استفاده باز میزارم سر جاش

اون که سفیده طرح ساده داره  راستی تجربت تو خرید قاشق چنگال چی میگه

من ي سرويس قاشق چنگال از اين بزرگا گرفتم يكيم ٦نفره معمولي براي دم دستي البته من طرحاشو يكي گرفتم ولي جنس يكيش ضعيف تره ك براي دم دستيمه ولي از اين جهت خوبه ك چون ما تعداد خانواده همسرم زياده اگر اون سرويس اصليه كم باشه چون طرحاشون يكيه ميتونم از اين دم دستيه دركنارش استفاده كنم در عين حال يكدست هم بنظر مياد،ولي از ي نظر ديگه هم از اين قاشق دم دستي گل گليا هم خيلي دوست دارم حسرتش رو دلم مونده😂😂ولي بنظرم در كل اگه جمعيتي نيستين همون ي دست سرويس بزرگو بگير ديگه دم دستي نگير پول اضافست توي اين دوره...

نه آرکوپاله؛ تو سرویسش پلو خوری؛ خورش خوری، پیش دستی، پیاله ماست؛ پیاله ترشی؛ ۲تا پیاله بزرگ؛ ۶تا پی ...

چ جالب اخه من تاحالا نشنيده بودم اركوپال بشكنه...اخه من ي مدل بود خوشم اومده بود خود ظرف ي حالت سفيد مات داشت نميدونم متوجه منظورم ميشيد يا نه،بعد طرحاشم قشنگ تر از اركوپال بود بعد خيلي هم قيمتاش بالاتر بود بعد من پرسيدم اين اركوپالا چنده؟گفت خانوم اينا اركوپال نيس ولي خيلي جاها ب اسم اركوپال ميفروشن بعد گفت اينا ي عيبي ك داره خيلي سريع ميشكنه و از اين حرفا...حالا چون برام اينجوري پيش اومده گفتم شايد مال شما هم سراميكه...

من ي سرويس قاشق چنگال از اين بزرگا گرفتم يكيم ٦نفره معمولي براي دم دستي البته من طرحاشو يكي گرفتم ول ...

حقیقتش من هنوز ازدواج نکردم 

ولی از اونجایی که خانواده خودم پر جمعیتن 30نفره لازممه 

الانم قیمتا هی داره میره بالا 

منم.چون ساده میخوام.مدش نمیره 

الان یه سرویس 30نفره حدود 2تومن برام میفته 

چ جالب اخه من تاحالا نشنيده بودم اركوپال بشكنه...اخه من ي مدل بود خوشم اومده بود خود ظرف ي حالت ...

من.تو بازار که دیدم گفت سرامیک خیلی زود میشکنه و میشکونه 

گفت اگه به یه ظرف دیگه هم بخوره راحت میشکنتش چون سنگینه 

چ جالب اخه من تاحالا نشنيده بودم اركوپال بشكنه...اخه من ي مدل بود خوشم اومده بود خود ظرف ي حالت ...

راستش شما اینجوری گفتین شک کردم ؛ چطور عکسی ک میزاریم میشه حذفش کرد؟؟

من با چمدون خریدم جم و جورتره؛ بعد از هربار استفاده باز میزارم سر جاش

آره بنظر خودمم با چمدون بهتره لااقل جاش مشخصه

حقیقتش من هنوز ازدواج نکردم  ولی از اونجایی که خانواده خودم پر جمعیتن 30نفره لازممه  الا ...

ميخواي عكس مدل قاشقمو برات بفرستم؟منم ساده گرفتم،زياد سخت نگير با اين قيمتاي مزخرف!اصلا طرح و مدل و مارك قاشق چنگال چيزي نيس ك ب چشم بياد