2777
2789
همون حجیم چه طوری درست میشه 

من از این دستور استفاده کردم. 

https://www.simplyrecipes.com/recipes/homemade_potato_bread/

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه لحظه😊

یه بار دیدم یه اقایی توی برنامه اشپزی درستش کرد بعد توشو خالی کرد و سوپ سیب زمینی و کرفس درست کرده بود ریخت داخل نونه و میخوردش ینی مثل کاسه درستش کرده بود و نصف دیگشم لقمه لقمه با سوپش میخورد خیلی شیکو مجلسی نتیجه میگیرم که میشه با خیلی چیزا خوردش اصن باید بزارم روسرم حلوا حلواش کنم  

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

طرز تهیه :

مواد لازم :

سيب زميني متوسط ٤ عددد

ماست 1 ليوان

روغن مايع 1 ليوان

نمك 1 قاشق مربا خوری

فلفل سياه 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

آرد 2/5 ليوان

جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پياز متوسط 1 عدد

تخم مرغ 4 عدد

ابتدا سيب زميني هارا پوست کنده بصورت نگيني خرد كرده ميشويم توی آبكش قرار ميدهيم تا  آب اضافيش گرفته بشود

توی ظرف گودی آرد،تخم مرغ،ماست،فلفل سياه،فلفل قرمز،نمك،روغن مايع،و پياز نگيني خرد شده و جعفري را با هم خوب مخلوط كرده بعد سيب زمينی هارو اضافه كرده باهم خوب مخلوط میکنیم.

كف قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده و مواد را داخل قالب ريخته و خوب پهن كرده داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 60 دقيقه قرار ميدهيم. بعد  از سرد شدن نان آنرا برش زده در ظرف سرو قرار می دهیم .

نان سیب زمینی رو با غذای معمولی میخورن. حتی برای صبحانه هم خوبه. مدل حجیم یا فلت؟؟ من فلتش رو درست ن ...

مدل حجیمش

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
یه بار دیدم یه اقایی توی برنامه اشپزی درستش کرد بعد توشو خالی کرد و سوپ سیب زمینی و کرفس درست کرده ب ...

میسی

همون حجیم چه طوری درست میشه 

من مدل لقمه ایش هم درست کردم. چون سیب زمینی یه طعم شیرینی داره خوشمزه میشه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من از این دستور استفاده کردم.  https://www.simplyrecipes.com/recipes/homemade_potato_bread/

ممنون من انگلیسیم در اون حد نیس🙄

تا پیش از ازدواج تنها مرگ میتواند دو دلداده را از هم جدا کند پس از ازدواج هرچیز...
طرز تهیه : مواد لازم : سيب زميني متوسط ٤ عددد ماست 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان نمك 1 قا ...

این نیست. مدل لقمه ایش هم این هست. 

https://www.simplyrecipes.com/recipes/potato_dinner_rolls/

ممنون من انگلیسیم در اون حد نیس🙄

اگر یه روز گذاشتم توی سایتمون بهتون میگم ببینید. نونهای دیگه رو گذاشتم اما این رو نه. نمی دونم چرا یادم رفته   

💓kos@r💓:

#نان_سیب_زمینی_معصومه

#نان_معصومه .

اگر بردبار نيستى خود را بردبار جلوه ده، زيرا كمتر كسى است كه خود را شبيه گروهى كند و بزودى يكى از آنان نشود. امام علی (ع) (نهج البلاغه)

سلام دوستان عزیزم . این نون غذایی خوشمزه که به نظرم برای میان وعده بچه ها گزینه عالی هستش🤗😊 .

آرد سفید تقریبا۳۰۰ گرم (۲ لیوان)

سیب زمینی ۱۷۰ گرم (۲ عدد کوچک)

پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سر پر حدودا)

کره یا روعن مایع ۳۰ گرم

نمک ۱ ق چ

زیره یا نعنا یا شوید خشک ۱ ق غ

شیر یا آب ولرم ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان)

شکر ۱ ق چ ( برای به عمل اوردن خمیر مایه )

شکر رو با شیر مخلوط و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .

سیب زمینی رو آبپز کردم .کمی که خنک شد ، پوستش رو کندم و رنده ریز کردم . 

داخل ظرفی سیب زمینی و کره نرم و نمک و شوید و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه و مخلوط کردم و بعد ارد رو به تدریج و کم کم اصافه کردم .

چون سیب زمینی داره وقتی آرد می ریزیم و هی ورز میدین می بینین چسبندگی داره و تا جایی ارد بریزین که به دست کمتر بچسبه و چسبندگی با ورز دادن بگیرین خیلی زیاد ارد نریزین این طور اون وقت نون تون رو سنگین می کنین و سفت میشه . کمی چسبنده باشه ایراد نداره . 

بعد توی ظرف تمیز قرار دادم و ردش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت داشته باشه .

بعد از استراحت پف خمیر رو با کمی ورزگرفتم و بعد خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم و توی سینی فر پهن کردم . قطر خمیر حدودا یک الی یک و نیم سانت بشه . بعد با کارد طرح دادم روش .

مجدد روش رو پوشوندم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .

بعد روش رومال یه زرده تخم مرغ و ۱ ق م شیر رو مخلوط و رومال زدم . 

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .

طرف حاوی آب هم توی فر برای ایجاد رطوبت و خشک نشدن نون ها بزارین .

پ.ن : بدون فر روی گاز توی فر دست ساز یا توی تابه هم می تونید . 

بعدا نوشت : می تونید کاغذ روعنی رو هم کمی چرب کنید بعد خمیر رو توش پهن کنید تا بعد از پخت راحت از کاغذ روغنی جدا بشه . 

اینستاگرام @masoumehrasouli

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز