2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 19 پست
مرسی عزیزم اگه باردار نشدی انشالا زودی بشی اگه شدی نی نیت به سلامتی دنیا بیاد اگه بچه داری خدا وا ...

ن بچه دارم ن باردارم .ولی ارزو دارم دوباره مامان بشم .ممنون از دعات گلم .خدا برات نینی تو ببخشه ب سلامتی بغلش کنی

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ن بچه دارم ن باردارم .ولی ارزو دارم دوباره مامان بشم .ممنون از دعات گلم .خدا برات نینی تو ببخشه ب سل ...

ممنون.

انشالله زود زود مامان بشی.

اگه به دعااینا اعتقاد داری ومیخونی یه ختم سوره بهت میگم بخون من خودم خیلی حاجتمو براورده کرد

تیکر تولد پسرمههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. انشالله زود زود مامان بشی. اگه به دعااینا اعتقاد داری ومیخونی یه ختم سوره بهت میگم بخون من ...

اره بگو عزیزم حتما میخونم 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
اره بگو عزیزم حتما میخونم 

.┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅

#ختم یس به روش نخودکی ۰

به مدت 7 يا 40 روز هر كدام را كه مي توانيد انجام دهید:

1- هر روز يك حمد و 11 قل هو الله و يك مرتبه سوره يس.

2- هر روز 110 تومان يا 1100 تومان تا پايان ختم بابت رد مظالم كنار گذاشته شود و بعد صدقه داده شود.

#نذر 7یاسین

همچنین بسیار مجرب است که برای برآورده شدن حاجات ,🎀 هفت چهارشنبه سوره یس نذر کنید به این صورت که تا شش چهارشنبه سوره یس را بخوانید و یس هفتم را نگه دارید برای بعد از حاجت روا شدن تا بر سر مزار مرحوم نخودکی یس هفتم را بخوانید. مخصوصا برای گشایش بخت بسیار تاثیر دارد

تیکر تولد پسرمههه
.┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅ #ختم یس به روش نخودکی ۰ به مدت 7 يا 40 روز هر كدام را كه مي توانيد انجام د ...

سلام عزیزم ممنونم .