2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست
خانما فکر کنم راهنمایی باشه دبیرستانم اخه دیگه اینجوری تخیل نمیرن

دقیقا یعنی یه دبیرستانی هم میدونه که اول باید عمومی بخونند بعد تخصص این یهویی رفت کنکور داده تخصص مغز و اعصاب انتخاب کرده بابا دیگه چقدر بیسوادی آخه. یه مغز و اعصابی که فامیلهاش بهش میگن ایش موهات بلنده. ایشون چون زیبا هستند توی تخیلاتشون متخصص مغز و اعصاب میشن و استادشون بهش پیشنهاد میده. الان هم در افق محو شدن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر زنگ تفریحا جامدادیتو بذار تو جیبت با خودت ببر حیاط اینجوری مزاحمت نشن
❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
غصه نخور  بشین درس بخون برو دانشگاه بعد برو عمل زیبای کن لبات هم با یکم رژ قرمز میشه  بعد ...

😂😂😂😂😂😂

وقتی گفت جامدادی یاد اون جوکی افتادم که طرف خواب میبینه تو پورشه ست اما داخلش عین پرایده چون قبلا ندیده ذهنش تصوری نداشته، حالا استارترم داستان دانشگاه تعریف میکنه تصورش همون مدرسه ست 😂😂😂

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

خب منم ۱۹سالمه چراازاین خیال بافی ها نمیکنم😑😐خب ک چی بشه مثلا سرکار گذاشتن ملت😐

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
خیلی باحال بود    

چرا داره 

بعنوان مربی .تازشم شاید استاد 30 ساله باشه 

چون ،بعضی ها نابغن زودتموم می کنن .

مثلا ،استاد ژنتیک ما 25 سالش بود .

بستگی داره استاده چه درسی باشه .

ولی خب اره راستش ،احتمالش کمه .

استادها معمولا اگه دکتر باشن بالا 35 تا40

شاید_یه_درصد_راست_بگه#  

قضاوتش_نکنیم#  

😂

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
سر کارت گذاشتن  تقلید دست خط کار سختی نیست

آخه مگه شماره هم دست خط حساب میشه 😂

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

منم ي دوست اينجوري داشتم دبيرستان بهدا هفته اي ي بار ميرفت تو خيالات ي روز گفت تو بغل عشقم بودم از طبقه ٤ام خونمون افتادم پايين گفت من رو محكم بغل كرد هيچيم نشد ي روز ديگه اش مي اومد ميگفت ك ماشين بنز سواري برا تولدم خريده منم رانندگي بلد نبودم زدمش تو ديوار خونمون اومد گفت فداي ي تار موت ميرم برات عوضش ميكنم بخدا الان١٢ساله ازش دورم ولي خدا خيرش بده الان ماهي ي بار يادش ميكنم و روحم شاد ميشه اينقدر ميخنديم با شوهرم ك صدام نمياد بالا😂😂😂

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
😂😂😂😂😂😂 وقتی گفت جامدادی یاد اون جوکی افتادم که طرف خواب میبینه تو پورشه ست اما داخلش عین پرای ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56