امروز رفتم دانشگاه بعدش اومدم خونه دیدم تو جامدادیم برگه هستش متوجه شدم طبق معمول شماره گذاشتن ولی ایندفعه اسمشم بود روی برگه اسم استادم بود بارم نمیشد توشم شماره بود
تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ
دقیقا یعنی یه دبیرستانی هم میدونه که اول باید عمومی بخونند بعد تخصص این یهویی رفت کنکور داده تخصص مغز و اعصاب انتخاب کرده بابا دیگه چقدر بیسوادی آخه. یه مغز و اعصابی که فامیلهاش بهش میگن ایش موهات بلنده. ایشون چون زیبا هستند توی تخیلاتشون متخصص مغز و اعصاب میشن و استادشون بهش پیشنهاد میده. الان هم در افق محو شدن
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
غصه نخور بشین درس بخون برو دانشگاه بعد برو عمل زیبای کن لبات هم با یکم رژ قرمز میشه بعد ...
😂😂😂😂😂😂
وقتی گفت جامدادی یاد اون جوکی افتادم که طرف خواب میبینه تو پورشه ست اما داخلش عین پرایده چون قبلا ندیده ذهنش تصوری نداشته، حالا استارترم داستان دانشگاه تعریف میکنه تصورش همون مدرسه ست 😂😂😂
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.