2777
2789
عنوان

با این خیانت چیکار کنم ؟ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 96762 بازدید | 366 پست
با دقت بخونید لطفا گفتم زنش با شماره نا شناس زننگ زده 

عه جوابم بده اگه طلاق بگيره يا از قبل جدا شده بود حاضر بودي بامردي كه قبلا زن داشته باشي؟؟؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون طورکه زن عقدی ورسمی خودشوول کردتوروهم فرداول میکنه ولقب زشت بهت میده..اون که زنش بوده وباهاش زندگی کرده ولابددوسش داشته که گرفتتش وگرنه همه ایناحرف مفته که نمیخاستم ونشدوبه زور...اونم مردتوی این دوره زمونه؟؟؟؟اونم کارخونه دار؟؟؟؟هههه حرف چرته..پس فرداهم توروول میکنه به خاطریکی دیگه..توکه دوست دخترش بودی وارزش شرعی نداشتی براش چون زنش که‌نبودی ی هوس بوده....پس مطمین باش برات نقشه هاداره وقتی که دلت وزدهمین پتیاره ای که میگه نمیخامش خودش چنان درسی به جفتتون میده یادش بره...من تادلت بخادازاین مورداتودادگاه هادیدم وچقدرتآسف خوردم برای اونایی که این حرامزاده هاروادم میکنن وبرعلیه هم جنس خودشون پامیشن.....ضمنااگرمیخاست طلاق بده اول طلاق میدادبعدمیومدسمتت...همچنین مطمئن باش اون خانم روهم دوست داره که باهاش زندگی میکنه وایناهمه نقشه اس....

ساده نباش..

اگرواقعامغرضانه نیست هدفت‌..خطتت وعوص کن یابه راحتی ازش شکایت کن.نه زندکی خودتوبسوزون نه اون زن بیچاره ای که تمام زندگیش این مرده . 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ماجراهای این چنینی زیاد اتفاق میفتن  اما بنظر بنده داستان شما دروغ محضه  برای به چالش کش ...

من یبار رفتم اداره شوهرم همکارهاش از فضولی داشتن می مردن

جالبه رئیس شرکت با یه کارمندی هرروز گل و کادو و دور دور ...هیچ کس کنجکاو نشه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
گفت که چند تا خط داشته و این خطش تل نداشته

گفته بود ناشناسه. اگه اینطور بود چطور عشقم سیو شده؟  معمولا باید یه شماره ناشناس باشه یا اسمی که خود طرف نوشته!

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
فردا شوهرت ازتو بی دلیل زده بشه و زندگی رو که تو بااون ساختین رو بخواد ازراه نرسیده مثل آب خنک بزنه ...

شما از کجا مطمئنی که اون بی دلیل زنش و نمیخواد بعدم من نظر ندادم گفتم بره پیش مشاوره چون هیچی از زندگیش نمیدونم و در آخر برای استارتر آرزوی خوشبختی کردم این بنظرتون اشکال داره واقعا که 

شما از کجا مطمئنی که اون بی دلیل زنش و نمیخواد بعدم من نظر ندادم گفتم بره پیش مشاوره چون هیچی از زند ...

خیلی ساده ای ها 😐

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
بین همه زن و شوهرا مشکل هست..ذات ادم مهمه بخدا...دختر خوب اصلا گول حرفاشو نخور...مورد بوده با چشم خو ...

بعدحالبه خانم اختلاف باشه بره دنبال عیش وعسق وحال کاربه طلاق برسه هیچکس نمپرسه چرا اینکاروکردی وزندگی دوباره سامان بگیره همه خواهندگفت توبجای حل مشکل رفتی خیانت رفتی دنبال اشتباه واون زن مقصره درهرصورت ولی اقایون برعکسه مردسالاری تاکجا؟؟؟؟؟؟بسه خسته شدیم

بخاطرحرفهای سیاسی قطع کاربریم کردن ازرو نرفتم بازم اومدم خخخخ