2777
2789
عنوان

با این خیانت چیکار کنم ؟ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 96751 بازدید | 366 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تو نمیخای ک اون از زندگیت بره مطمعنم خیلی هم دوسش داری  و منتظری ک زنشو طلاق بده برگرده ...

اين يني دل حكم پيدا كنه بر عقل و اشتباهه ولي منم ميگم ميكنه☹️

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
چرا عشقم سیو کردی😐 تو که گفتی شماره ناشناس😐😐

گفتم زنش با شماره نا شناس زنگ زد و این اقا هزارتا خط داره منم سیو داشتم فقط تل گرام نداشته رو این خطش 

لطفا دقت کنید که اینجوری فک نکنید مچ گرفتید 

نه تو میمانی نه اندوه   

خب استارتر الان میخوای چیکار کنی اینهمه راهنمایی کردن 😐

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
به قران ۱۳ باره میرم رو عکسه هرچی نگاه میکنم هیچی نمی بینم نمیدونم اینا چه نکته انحرافی توش دیدن

اون زردا موهاشه دیگه صورتش قشنگ معلومه 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
استارتر بنظر من اگر یک درصدم دوسش داری تلاش کن براش  برو حتما پیش مشاور دلیل نداره که مردی که ز ...

فردا شوهرت ازتو بی دلیل زده بشه و زندگی رو که تو بااون ساختین رو بخواد ازراه نرسیده مثل آب خنک بزنه بالا ...تو هم خانمی برو پی کارت ...بازم میری به اون دختره میگی‌ عزیزم باهم خوشبخت بشین 

این یعنی چی؟خوبه ک هشتگ رو یاد گرفتید تا بابادهوا هم هشتگ بسازید

نه# به# باد# هوا#  

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
استارتر تو نمیخای ک اون از زندگیت بره مطمعنم خیلی هم دوسش داری  و منتظری ک زنشو طلاق بده برگرده ...

به هیچ عنوان حاضر به زندگی با یه ادم دروغگو و خیانتکار نیستم

نه تو میمانی نه اندوه   

تو  اگه واقعا انقدر با وجدانی که به خاطر هم جنست چشمت رو روی پول و موقعیت طرفت بستی، پس زنگ بزن به زنش و بهش بگو شوهرش چیا پشت سرش گفته تا هم اون بفهمه با کی داره زندگی میکنه و شما تقصیری نداشتی، هم شما واقعیت رو از زبان  زنش بشنوی و ازین سردرگمی در بیایی!! من اگه بودم همین اسکرین شات هارو براش میفرستادم تا ازین به بعد اون زن داستان رو هدایت کنه ...

ماجراهای این چنینی زیاد اتفاق میفتن 

اما بنظر بنده داستان شما دروغ محضه 

برای به چالش کشیدن احساسات خانمهای متاهل سایت سوژه خوبی انتخاب کردید

تو محیط کاری معمولا حتی از تعداد دوست دخترهای کارفرماهم خبردارن کارکنان چه برسه همسر 

بین همه زن و شوهرا مشکل هست..ذات ادم مهمه بخدا...دختر خوب اصلا گول حرفاشو نخور...مورد بوده با چشم خودم دیدم همه دنبال زن یارو بودن اما اون دنبال هرزه گری.. بهونش این بود حولمو نشستی 😓😕واسه اون خانمه هم کلی ادم هست دست و پا بشکنه ولی انگار ن انگار حالا خدا میدونه از اینکه تا کی صبر داشته باشه.  و این ک هرروز داره دختری ک با شوهرش دوست شده بودو نفرین میکنه چون دختره میدونست متاهل😢