2777
2789
عنوان

با این خیانت چیکار کنم ؟ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 96771 بازدید | 366 پست

خاک بر سر مادره کفتارش کنن که اون دنیا همون عروسش جلو راهشو میگیره و ازتک تکتون جواب میخواد.اگه به اون دنیا اعتقاد داری نذار بخاطره وجوده تو زندگیش خراب بشه.اون کثافت باید ازاول واست همه چیو میگفت.چیزبه این مهمی رو ازت قایم کرده.سما خانوم نمیدونم بعدازاین چه تصمیمی داری خواهره قشنگم واینکه کامنتای ما چقد تو تصمیمت تاثیر داره اما فقط یه کلمه میگم مواظب عواقب کارت باش.زمین به طرز وحشتناکی گرده.همون خدایی که ارحم الراحمینه اگه غضبش بگیره زندگیتو جهنم میکنه.حواست باشه گلم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به قران ۱۳ باره میرم رو عکسه هرچی نگاه میکنم هیچی نمی بینم نمیدونم اینا چه نکته انحرافی توش دیدن

منم ندیدم حس خنگ بودن بهم دست داد😓

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
عکس صفحه ی چتت زیاد مناسب نیستا......برات مهم نیست اینجا مرد هست میبینه عروسک بابایی‌؟ عقّت نمیگیره ...

مردا اینجا نباشه سایتای مخصوص زیاد هست برای دیدن عکسایی که دلشون میخواد.

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
به قران ۱۳ باره میرم رو عکسه هرچی نگاه میکنم هیچی نمی بینم نمیدونم اینا چه نکته انحرافی توش دیدن

دقیقا منم رفتم چندبار عکس رو نگاه کردم ببینم چه نکته انحرافی داره

گفتم نکنه من چشام خوب نمیبینه😂

عکس کدوم صفحه چت؟؟چرا من عکسی رو واضح نمیبینم؟؟عقم گرفت از ریزبینی الکیت

وااای من رفتم یکی یکی اسکرینا را و کالبد شکافی میکنم ببینم صفحه ی چتش چشه..اینجورکه ایشون گفتن ترسیدم گفتم شایدبنده خدا اسی عکس چیز میزی گذاشته

چقد بی ربط بود!!!همسر منم گاهی لفظ عروسک من و ملوسک من رو واسه من بکار میبره اصلا هم بازیچه اش نیستم ...

اره شوهر منم ميگه. حالا هر كب بگه عزوسك يعني بازيچه شي؟  عجب  😐😐😐😐😐

خدايا مرسي ❤️

ماجرا اینجاس که من دیگه این مرد و نمیخوام و واسم تموم شده. فقط این دیگه منو ول نمیکنه . نمیدونم چیکار کنم . اگه بخوام شکتیت کنم قانون طرفمو میگیره ،؟ 

نه تو میمانی نه اندوه   
واقعانکه دلت میخاد شوعرت اینجوری باشه و عروسک صدات کنه بدون شوهرت مرد  اینجور ادما خرررر خرررر ...

یا من من از مریخ اومدم یا تو!

کجای لفظ عروسک اینقد بده ک وقتی یکی بگه از نظر تو میشه خر!!!