2777
2789
عنوان

من خیلی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست

منم فکر می کنم موسیقی اشکال نداره

بلکه می تونه حالت رو بهتر کنه

به نظر من خوبه که ادم با واقعیتای زندگیش کنار بیاد اونا رو بپذیره و یاد بگیره با اون کمبودا از زندگیش لذت ببره

کتاب بخون و کلاسهای مختلف برو

اگه به درمانت امیدی هست که حتما هست اون رو هم ادامخ بده ولی نذار همه ی زندگیت توی اون خلاصه بشه.

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
منم فکر می کنم موسیقی اشکال نداره بلکه می تونه حالت رو بهتر کنه به نظر من خوبه که ادم با واقعیتای ...

ممنونم از راهنماییت...مشکل از من نیس شوهرمه که اسپرمش صفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از راهنماییت...مشکل از من نیس شوهرمه که اسپرمش صفره

منم ختم ۳۰۰۰۰استغفار برداشتم بعدش خیلی سبک شدم 

این ماهم بعد هر نماز استغفار۷۰ بندی حضرت علی (بعد هر نماز یه بند میخونم)و باخدا دردو دل میکنم قشنگ سبک میشم خیلی حس خوبیه.

میگن یه کاری میخوای ترک کنی ۴۰ روز انجام نده .

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
منم ختم ۳۰۰۰۰استغفار برداشتم بعدش خیلی سبک شدم  این ماهم بعد هر نماز استغفار۷۰ بندی حضرت علی ( ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم میشه بگی این ختم استغفارو چطوری برداشتی؟واینکه این استغفار حضرت علی چطوریه؟

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم میشه بگی این ختم استغفارو چطوری برداشتی؟واینکه این استغفار حضرت علی چط ...

خواهش میکنم عزیزم  ختم ۳۰۰۰۰استغفار تو مدت ۳۰ روز هرروز ذکر استغفرالله اتوب الیه هرروز هر تعداد که میتونستم می فرستادم و سعی میکردم باتوجه بگم و همه گناهام یادم بیاد و استغفارکنم.

استغفار۷۰ بندی حضرت علی من بعدهرنمازم یه بندش بامعنی میخونم  ۷۰ بارم استغفارمیکنم خیلی خوبه.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
با موسیقی شیطون شما رو تو بغلش گرفته؟؟؟!!!!پس من دیگه کارم از بغل گذشته!!!!    

حامله نشی ازش صلبات 😅😅😅😅

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

موسیقی و نماز نخوندن برا شما مشکلی ایجاد نکرده این مشکلات هستن که شما رو خسته کردن شما دنبال یه راه فرار میگردی برا خودت واسه همین فکر میکنی این چیزا باعث شده شما حال دلت خوب نباشه به نظر من الان خیلی ها هستن از این بدتراش رو انجام میدن و خیلی هم خوشحال و خوشبختن به این چیزا نیست به طرز تفکر خودت بر میگرده ما به هر انچه فکر کنیم جذبش میکنیم شما هی به مشکلات فکر میکنی و فصه میخوری انرژی منفی میگیری عزیزم من خودم اینقدر حالم بد بود که پانیک گرفته بودم ولی خدارو شکر سعی میکنم انرژی های منفی رو دور کنم از خودم و همیشه نیمه پر لیوان و ببینم برو دنبال هر چی که حال دلت و خوب میکنه و هیچ عذاب وجدانی نداشته باش و لذت ببر

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم

هر کسی تو زندگی وقتی کم میاره از همه جا رو میاره به معنویات کلا این تو همه غریزی هست ولی اصلا ربطی به هیچی نداره چون ادم میخواد باور کنه اینطوری مشکلش حل میشه پس باورش میکنه و دنبالش میره به نظر من ادم با هر چیزی که ارتباط بر قرار کنه و حالش خوب بشه باید بره دنبال همون

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم
موسیقی و نماز نخوندن برا شما مشکلی ایجاد نکرده این مشکلات هستن که شما رو خسته کردن شما دنبال یه راه ...

بله حرفتون رو قبول دارم اما من به مشکلاتم فکرنمیکنم والان آشوبم چون موسیقی منو آروم نمیکنه بعدش عذاب وجدان میگیرم از اینکه وقتمو پاش تلف کردم دلم میخواد تواین شرایطم بهترین خودم باشم اما نمیشه انگار اراده ام ضعیف شده که بذارمش کنار