2777
2789
عنوان

فیلم کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 71 پست
فقط جی چانگ ووک هم فیلماش جذاب تره هم خودش😁

نه. لی مین هو جذاب ترتره تازه خوشکل ترتره تازه آهان راستی میدونستی کیا کاندید شده بودن واسه ازدواج باهاش؟؟؟ 😁😁😁

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه. لی مین هو جذاب ترتره تازه خوشکل ترتره تازه آهان راستی میدونستی کیا کاندید شده بودن واسه ازدواج ب ...

اره خوشگله اما چان ووک جذابتره .کی کاندید شد

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
دقیقا😅😅 اوک نیو شبکه سه هم نشون میده رو دوست ندارم‌‌...مثل دونگی و یانگوم باحال نیس

اره اما اوک نیو فیلم خیلی خوبیه تقریبا معروفه جایزه زیاد داشته

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

رویای بلندپرواز.

ذائقه شخصی.

توزیبایی.

پسران برترازگل.

وارثان.

شکارچی شهر.

افسانه دریای آبی.

ایمان.

بوسه های شیطنت آمیز.

یکییش هم ته کیونگ توش بازی میکنه نقاشه عکس ی دختری میکشه عاشقش میشه.

مامان دختره باغبونه بابای پسره هم نقاش.توجوونی عاشق هم بودن.اسمشویادم نی.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
رویای بلندپرواز. ذائقه شخصی. توزیبایی. پسران برترازگل. وارثان. شکارچی شهر. افسانه دریای آبی. ...

جز اولی بقیه رو دیدم.مرسی😙

اره خوشگله اما چان ووک جذابتره .کی کاندید شد

یه عالمه آدم یکیش دونگی بود یکی تو گروه snsd بود یه مدل فرانسوی بود 😂 فقط من کاندید نشدم. 😀

یه عالمه آدم یکیش دونگی بود یکی تو گروه snsd بود یه مدل فرانسوی بود 😂 فقط من کاندید نشدم. 😀

حیف اگه میشدی حتما تورو میگرفت☹

این رویاهای بلند که میگه دختر نقش اصلیش که اسمش هه می بود تو فیلم تو واقعیت اسمش سوزیه و دوست لی مین هو بود یه مدت 😐😐😐

جدی؟؟🤔از امشب پس جدی تر میبینم😅

اره تکرارشم ببین😅

جز اولی بقیه رو دیدم.مرسی😙

من فقط اونارودیدم.

اگه شماغیراینادیدی بگومادان کنیم😚😚

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
من فقط اونارودیدم. اگه شماغیراینادیدی بگومادان کنیم😚😚

افسانه دریای ابی

کی دو

یکی دیگشم که دختره میوفته توی اب بعد میره زمان قدیم 🤔اینم عالیه

زیاد دیدم اما اینا رو تازگیا دیدمو گفتم 

افسانه دریای ابی کی دو یکی دیگشم که دختره میوفته توی اب بعد میره زمان قدیم 🤔اینم عالیه زیاد دیدم ...

ممنون💋💞