boyme مدیر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 عنوان فیلم کره ای | مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 71 پست فیلم کره ای خوب بگین ببینم .یه فیلم مثل کی دو 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️ 1397/09/11 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 فقط جی چانگ ووک هم فیلماش جذاب تره هم خودش😁 نه. لی مین هو جذاب ترتره تازه خوشکل ترتره تازه آهان راستی میدونستی کیا کاندید شده بودن واسه ازدواج باهاش؟؟؟ 😁😁😁 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
shiva68far عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 2506 اره منم الان بار ۱۰۰ دارم دونگی رو میبینم😅😅 دقیقا😅😅اوک نیو شبکه سه هم نشون میده رو دوست ندارم...مثل دونگی و یانگوم باحال نیس ⚡یک عدد بی برق...⚡
boyme مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 نه. لی مین هو جذاب ترتره تازه خوشکل ترتره تازه آهان راستی میدونستی کیا کاندید شده بودن واسه ازدواج ب ... اره خوشگله اما چان ووک جذابتره .کی کاندید شد 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
boyme مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 دقیقا😅😅 اوک نیو شبکه سه هم نشون میده رو دوست ندارم...مثل دونگی و یانگوم باحال نیس اره اما اوک نیو فیلم خیلی خوبیه تقریبا معروفه جایزه زیاد داشته 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 رویای بلندپرواز.ذائقه شخصی.توزیبایی.پسران برترازگل.وارثان.شکارچی شهر.افسانه دریای آبی.ایمان.بوسه های شیطنت آمیز.یکییش هم ته کیونگ توش بازی میکنه نقاشه عکس ی دختری میکشه عاشقش میشه.مامان دختره باغبونه بابای پسره هم نقاش.توجوونی عاشق هم بودن.اسمشویادم نی. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
boyme مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 رویای بلندپرواز. ذائقه شخصی. توزیبایی. پسران برترازگل. وارثان. شکارچی شهر. افسانه دریای آبی. ... جز اولی بقیه رو دیدم.مرسی😙 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 اره خوشگله اما چان ووک جذابتره .کی کاندید شد یه عالمه آدم یکیش دونگی بود یکی تو گروه snsd بود یه مدل فرانسوی بود 😂 فقط من کاندید نشدم. 😀 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
shiva68far عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 2506 اره اما اوک نیو فیلم خیلی خوبیه تقریبا معروفه جایزه زیاد داشته جدی؟؟🤔از امشب پس جدی تر میبینم😅 ⚡یک عدد بی برق...⚡
boyme مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 یه عالمه آدم یکیش دونگی بود یکی تو گروه snsd بود یه مدل فرانسوی بود 😂 فقط من کاندید نشدم. 😀 حیف اگه میشدی حتما تورو میگرفت☹ 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 این رویاهای بلند که میگه دختر نقش اصلیش که اسمش هه می بود تو فیلم تو واقعیت اسمش سوزیه و دوست لی مین هو بود یه مدت 😐😐😐 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
boyme مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 جدی؟؟🤔از امشب پس جدی تر میبینم😅 اره تکرارشم ببین😅 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 جز اولی بقیه رو دیدم.مرسی😙 من فقط اونارودیدم.اگه شماغیراینادیدی بگومادان کنیم😚😚 خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 حیف اگه میشدی حتما تورو میگرفت☹ 😅😅😅 راست میگی جونِ من ؟؟؟ بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
boyme مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14129 من فقط اونارودیدم. اگه شماغیراینادیدی بگومادان کنیم😚😚 افسانه دریای ابیکی دویکی دیگشم که دختره میوفته توی اب بعد میره زمان قدیم 🤔اینم عالیهزیاد دیدم اما اینا رو تازگیا دیدمو گفتم 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 افسانه دریای ابی کی دو یکی دیگشم که دختره میوفته توی اب بعد میره زمان قدیم 🤔اینم عالیه زیاد دیدم ... ممنون💋💞 خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.