2777
2789
من خیلی دوس دارم طبیعی زایمان کنم وقتی باردار شدم  میدونین سزارین چقد عوارض داره ☺

هیچ عوارضی نداره گلم

من دو مدل رو زایمان داشتم‌ خخخخ . سزارینه خیلی راحت تر بود انصافا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا موافقم 👍🏻

انصافا طبیعی عوارضش بیشتره😖

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
انصافا طبیعی عوارضش بیشتره😖

تجربه طبیعی ندارم من

ولی نمیدونم چرا اسمش میاد من وحشت میکنم

اواخر بارداری دکترم گفت سزارین رو ممنوع کردن باید بری کلاسای زایمان طبیعی دیگه من داشتم سکته میکردم 😂😂😍

مبارک همه تون بچه ها .

من ۴ ساله عروسی کردم امشب فهمیدم جاریم که ۱ ساله عروسی کرده بارداره.تو خونه باباش رفته نشسته...۳ ماه میشه .من مستاجرم و تنها.اینجا تو غربت دیشب کلا بیدار بودم کلی گریه کردم

مبارک همه تون بچه ها . من ۴ ساله عروسی کردم امشب فهمیدم جاریم که ۱ ساله عروسی کرده بارداره.تو خونه ...

عزیزم خودتون بچه نمیخواین فعلا؟؟

چرا خودتو اذیت میکنی

ایشالا به زودی خونه میخرین

هر موقع هم خواستین نینی میاد

اصلا خودتو با کسی مقایسه نکن

عزیزم خودتون بچه نمیخواین فعلا؟؟ چرا خودتو اذیت میکنی ایشالا به زودی خونه میخرین هر موقع هم خواست ...

مقایسه نمیکنم من تو شهر غربت کسی رو ندارم ...فقط همسرم که حامی من هست .امشب مادر همسرم کلی تند باهام حرف زد دلم شکست ...خیلی شکست .شرایط نداریم تو این اوضاع...

۴ سال شاید ۶ تا شام رفتیم خونه مادر همسرم...دلم مشهد میخواد ...صحن امام رضا ،،،غریبی منو درک میکنه ...برام دعا کن