2777
2789
عنوان

دخترم ب خودم نرفته اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 26 پست

٥تا خواهريم ههمون چشم سبز و ابي ولي هيچكدوم از بچه هامون چشم رنگي نشدن بعد از٧نوه بالاخره امسال يكيش رنگي شد 😂😂

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونویی به من گفت کپی خودته دخترت‌به شما نگفته بود؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

منم حس میکنم شبیه پدرشه

ولی چشمش به من کشیده

نمیدونم هر چه هست سلامت باشن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ببخشيد من نت ام ضعيفه ستاره خانوم ن ب من نگفته بود ولي من خودم فيلم سونو رو ديدم گفتم كپ پدرش هست و شد اخر🤪

من اینقدر دوست دارم نی نی شبیه باباش بشه

اگه دختر بشه که دیگ ماه میشه...  بااینکه اصلا چهرم بدنیست من ولی

خیلی قیافه شوهرمو دوست دارم ,همش میگم کاش ب اون بره .... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

منم عاشق قيافه شوهرمم ولي دوست داشتم خداقل چشماش مث خودم رنگي بشه اخه دخترچشمًرنگي ي چيز ديگه است😝ولي تو دوران بارداري عاشق شوهرم شده بودم خيلي بهش وابسته شده بودم از بس تنها بودم تو خونه تو شهر غريب شب ك مي اومد خسته و كوفته ميخوابيد يعني بيهوش ميشد من هم از تنهايي و عشق تا ي ساعت نگاه قياش ميكردم تو خواب فك كنم اينها تاثير خودش رو گذاشت و شد كپ كپ پدرش😝

عزيزم نميدونم اين تاپيكو كِي زدي ولي چقد خوشحالم يه همدرد پيدا كردم 😃😃

نميدوني من سر اين مسئله چه افسردگي اي گرفتم 

دخترم فوق العاده خوشكل و نازه ولي نه پوستش نه چشماش نه موهاش هيچيش به من نرفته ☹️☹️

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍