سلام هميشه ارزو داشتم ي دختر عين خودم داشته باشم خداقل عين خودم نباشه چشماش رنگي بشه ولي هيچيش ختي حركات و روحياتشم ب من نرفته قوربونش برم ديگه بيخيال شدم نسبت ب اين تفكر 😝حالا براي بعدي ي فكري ميكنم😛
بخشودگي اهل گنه درصف محشر وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سونویی به من گفت کپی خودته دخترتبه شما نگفته بود؟؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم عاشق قيافه شوهرمم ولي دوست داشتم خداقل چشماش مث خودم رنگي بشه اخه دخترچشمًرنگي ي چيز ديگه است😝ولي تو دوران بارداري عاشق شوهرم شده بودم خيلي بهش وابسته شده بودم از بس تنها بودم تو خونه تو شهر غريب شب ك مي اومد خسته و كوفته ميخوابيد يعني بيهوش ميشد من هم از تنهايي و عشق تا ي ساعت نگاه قياش ميكردم تو خواب فك كنم اينها تاثير خودش رو گذاشت و شد كپ كپ پدرش😝
بخشودگي اهل گنه درصف محشر وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️