2777
2789
عنوان

کیک عقدم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 107 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم مموون که گفتی عزیزم

خواهش میکنم.خوشحالم چشماتو به روی حقیقت باز کردم باشد رستگار شوم

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

خواهش میکنم.خوشحالم چشماتو به روی حقیقت باز کردم باشد رستگار شوم

ان شاأالله 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مبارک باشه خوشبخت شید روبان زردا قشنگ نیست خال خالاشم همینطور واسه کیک عروسیت نظر خواهی کن😜

عزیزم واسه عروسیم کیک نگرفتم یعنی ب‌کلی یادمون رفته بود ب جاش بستنی داده بودیم ولی‌کیک یادم رفته بود سفارش بدم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 
من کیک موخا  موخا موخااا 😢😭😭😭

چاقالوی من الان نمیشه فردا میرم برات میخرم 😉😂😂😂😂😂 نخیر اصلا لازم نکرده خیلی لاغری کیکم بخور گامبااااااالوووووو تر بشی بترکی 😆😆😆😆😆😗😠😠

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
چاقالوی من الان نمیشه فردا میرم برات میخرم 😉😂😂😂😂😂 نخیر اصلا لازم نکرده خیلی لاغری کیکم بخور گا ...

تو بخر قول میدم نخورم نگاش کنم 😈😈😈😯😟😓😢😂😂😂😂😂

عای عم باربی 😢

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
من کیک موخا  موخا موخااا 😢😭😭😭

فعلا حلقه کمرتو بزن تا بعد 😆😆😆😆 

ولی اخه لاغر نشیاااا 😢😢 من اینجوری دوست دارم اینجوری شیرین تری 😜😜😚😚😚 خوردنی تر 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا