2777
2789
عنوان

تقسیم ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست
آقا یع سوال داشتم من پدر شوهرم به همه داره جز برادر شوهر کوچیکم حالا اگه فوت کنن اون یه خونه چون به ...

اگه بنام پدر شوهرت جز ارث ب همه میرسه...مگه اینکه بنام اون بچه زده باشه یاااا یند عمرا زده باشه اینجوری کاری نمیشه کرد....حتی اگه دست خطم بنویسن بین خودشون  ک مال اون فرزنده اعتبار قانونی نداره  و جا شکایت داره 

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آقا یع سوال داشتم من پدر شوهرم به همه داره جز برادر شوهر کوچیکم حالا اگه فوت کنن اون یه خونه چون به ...

تقسیم میشه بین همه مگر اینکه بهش داده باشه.یا چیزایی که به بقیه داده نوشته سهم الارث.ولی وقتی بقیه گرفتن انصاف اینه که به اون برسه

یه صلوات مهمونم کنید
شرع و قانون هست ولی وجدان چی میگه وقتی طرف خودش بچه یتیم مجرد داره که نیاز به پول داره

اینجاااسس ک میگن زن باید مهر داشته باشه تا اموال رو بتونه بگیره ...متاسفانه خیلی از خانوما فقط مهر رو واس وقت طلاق میبینن ...نمگین افتاد مرد طرف باید انقد مهرم باشه و ب روز قیمتش بالا باشه  چیز ارزشی باشه ک بتونم خودمو بچه ها رو جمع کنم...حتی اگه مادر هم فوت کرده باشه مهر جز ارثش میشه و ب بچه ها میرسه و میتونن خودشونو جمع کنن اگه بالا باشه اون مهر

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نظرسنجی یادتون نره دوستان خوبم

نظر من اینه که اصلا بهش فک نکن

خودت خوشت میاد همسرت نقشه بکشه برای بعد از خدایی نکرده فوت پدر و مادرت

بی خیال

خدا از خزینه غیبش بهت ببخشه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
نظر من اینه که اصلا بهش فک نکن خودت خوشت میاد همسرت نقشه بکشه برای بعد از خدایی نکرده فوت پدر و ماد ...

والله مرگ دست خداستراضی به مرگ کسی نیستم.ولی بعضی وقتا مادرشوهرا یه جایی به بروز میزنن انگار میخوان لجشو دربیارن.وقتی گفتن نصف یعنی اینجوری راضین.منم بیشتر نمیخوام.فقط بی انصافیرو میگم

یه صلوات مهمونم کنید