2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 29 پست
چي قرار بوده تغيير كنه ؟

قرار بود خونه قديمي ك توشيم تغيير كنه 

قراربودماشين بخره

قرار بود منوشادنگه داره

ميدوني هر روز چقدامپول ميزنم بخاطربچه ام

مشكل نازايي هم از اون بود

حتي تولدمو هم امسال ي شاخ گل نگرفت با اينكه بيمارستان بستري بودم

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین طرفت شریک زندگیته، یعنی خیلی باهم راحتین، پس راجب خواسته هاتون حرف بزنین، بگین چی شادتون میکنه، ...

هميشه حرف ميزنم  ولي اون نميفهمه  

خب نمیشه وایسی شوهرتو بسازی؟؟؟ شوهرت دقیقا چه اشکالایی داره؟

شوهرم  بي اراده است. فقط زيادحرف ميزنه عمل نداره .. معلوم نيست چيكارميكنه ..هميشه براي من نداره..تواين سه سال تا الان بهم خرجي نداده ..هرچي بودخودم گرفتم .. بي مسيوليت شده فقط با باشه و وعده هاي الكي منوسرگرم ميكنه 

قرار بود خونه قديمي ك توشيم تغيير كنه  قراربودماشين بخره قرار بود منوشادنگه داره ميدوني هر ر ...

بنظر من ک ازون دسته خانومای پرتوقعی، این مواردی ک نام میبری اصلا نباید ملاک های شادی و یاافسردگی یک شخص باشه، ببین دوستانه و خواهرانه بهت میگم،چون من همیشه از دیدن مشکلات بین زوجین ناراحت میشم واقعا، درصورتی ک حل شدنی هستن، چرا فشار میاری ک بااااید خونه عوض شه، یعنی چی خب؟ مگه خونه قدیمی و جدید داره؟ اصلا اساس ومعنی خونه چیه؟یا چرا فشار میاری ک ماشین بخره؟ خب واقعا این دلایل بچگونه ست، نمیدونم چی بگم والا😔😔بخدا من از این عید ب اون عید لباس نمیخرم،باشوهرم باهم میگیم ک نداریم چرا خرج اضافه، همون عید هم چیزای مهم رو میخرم فوقش یه مانتو و شلوار، تولدا باشوهرم هماهنگ میکنیم چیزی نخریم، اگه شد پولش رو ب هم میدیم میذاریم حساب، بخدا، چرا واقعا؟ ک چی بشه و ب کی نشون بدم، مهم اینه ک شوهرم کیف کنه از اینکه این کارا رو براش میکنم و از بودن با من همیشه لذت ببره، همیشه چشماش برق میزنه از شادی، دلم میخواد همیشه اینجوری باشه، کارایی کنم ک شاد بشه، فشار نمیارم، زندگی همینه آخه، خونه قدیمی عوض شه ک چی؟ واسه کی مهمم من؟ باید واسه کی مهم باشم؟ کی برام مهمه تو زندگی؟ ب این جواب برس عزیزم، هی نگو مشکل نازایی از خودش بوده، چرا اصلا این رو حتی ب زبون میاری؟ یا اصلا ب فکرت میاری؟ اون شریک زندگیته، تو ازبین همه اونو خواستی اول، پس الان هم بخواه و عیب هاش رو بپوشون

بنظر من ک ازون دسته خانومای پرتوقعی، این مواردی ک نام میبری اصلا نباید ملاک های شادی و یاافسردگی یک ...

وقتي من اونو خاستم ميدوني باچيا گولم زد من اولم  وقتي مزاحمم ميشد ازش خوشم نميومد ولي پزشكي ازاد قبول  شدم خونوادم شهريه شو نداشته بدن اون موقعه منم دانشجوترم اخربودم اين يه پسر بود زيرپاش ماشين گوشي مدل بالا دستش توشهري ك دانشجو بودم همش مزاحمم ميشد تنها بشرط. قبولي دادن شهريه دانشگام بهش جواب مثبت دادم  گفت فلان داريم پولداريم و...اما بعد نامزدي وعقد. ..كم كم خونوادش سرشهريه دبه دراوردن وميدونستن من نميتونم عقدوبهم بزنم چون ابرو وناموس واسه پدرم ازنون شبم واجب بود. ارزوي پزشكي رو  ازم گرفتن

اينده مو نابود كردن

الان فقط يه زندگي متوسط ميخام اينم زياده يعني...

من تو اين خونه ٣٠سال ساخت دارم ديوونه ميشم ديوار هاش همش ميريزن اشپزخونش حالمو بهم ميزنه در وپنجره اش صدا ميده...خسته شدم

من تو اين خونه ٣٠سال ساخت دارم ديوونه ميشم ديوار هاش همش ميريزن اشپزخونش حالمو بهم ميزنه در وپنجره ا ...

الان اینجاداری دردل میکنی خیلیا ممکنه بگن اینامشکل نیست خوشی زده زیردلش و...میفهممت چون اولویت زندگی هرکسی چیزاییه که براش تلاش کرده ورویاپردازی کردوقتی کاملا عکس اون قضیه بشه وازهمه جیزدست بکشه افسرده میشه ولی به نی نی فکرکن ناراحتی تو رواون هم تاثیرمیزاره

بخاطرحرفهای سیاسی قطع کاربریم کردن ازرو نرفتم بازم اومدم خخخخ
الان اینجاداری دردل میکنی خیلیا ممکنه بگن اینامشکل نیست خوشی زده زیردلش و...میفهممت چون اولویت زندگی ...

دقيقا ...حتي مادرشوهرم هم شوهرم ميگه خوشي زده زيردلت و خيليا خونه ندارن و... نميفهمن وقتي يه دختر جوان و سرحال و تحصيلكرده كه روياها وموقعيت هاي بهتر داشته  رو داشتن باوعده گول ميزدن ...

ازبس گريه كردم جون ندارم 

بچمم يه سره تكون ميخوره

خدايا خسته شدم اين نبود اين زندگي

فدات بشم نکن باخودت اینطوری 

حتي بخاطر بچه ام ك باكلي امپول وعمل موند هم نميتونم تحمل كنم شايد افسردگي گرفتم نميدونم  ولي  دوس دارم برم وازش جدا شم از زندگيم بيرونش كنم ..اما نميتونم ...يه بغض بزرگ توگلومه ... ولي بچم چيزيش بشه ميميرمم 

حتي بخاطر بچه ام ك باكلي امپول وعمل موند هم نميتونم تحمل كنم شايد افسردگي گرفتم نميدونم  ولي &n ...

واسه سلامتی خودت ونی نی ده صلوات فرستادم.به هیچی فکرنکن بخصوص مادیات به این فکرکن یه چیزباارزشی توشکمت داری وای نمیدونی بدنیاکه بیادورسما مادربشی تموم دنیات ودلخوشیت میشه گوربابای همه بگو خودم ودخترم روعشقه.وقتی بیادرنگ جدیدی به زندگیت میده عشقی بهت میده که تاحالا هیچ جوره تجربه ش نکردی فقط وقتی مادربشی اونوقت به حرفای من میرسی خوش بین باش به دنیا لبخندبزن تودیگه یک مادری.اهنگهای شادگوش بده نقاشی بکش اوازبخون برو بیرون لباسهاوجورابای خوشگل براش بخرومنتظربمون

بخاطرحرفهای سیاسی قطع کاربریم کردن ازرو نرفتم بازم اومدم خخخخ
واسه سلامتی خودت ونی نی ده صلوات فرستادم.به هیچی فکرنکن بخصوص مادیات به این فکرکن یه چیزباارزشی توشک ...

ممنون عزيزم ازتمام لطفت وصلواتت...تمام سعي امو ميكنم چون چاره ايي جز اين ندارم