2777
2789

نذارید 😒😒😒

شاید یکی شوهرش کف پا نداشته باشه 😒😭

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم این عکسا اخرش ب جاهای باریک بکشه😂😂😂

هر شب عکس از ی جا....میترسم دو روز دیگه تاپیک بزنن عکس از چیز همسراتون😁😂😂😂

نترکونینماااا والا خو هرروز عکس از ی جا میذارن

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

یهو یکی شوهرش کف پا نداره  

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

ممکن عکسها نتی باشه ، اونطوری فایده نداره !!! 

حتما باید کف پاشون نوشته شه   نی نی سایت   😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نذارید 😒😒😒 شاید یکی شوهرش کف پا نداشته باشه 😒😭

آخي، دلم ريش شد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نی نی سایت همش شده تاپیک عکس  عکس از پا دست چشم گوش حلق بینی لوزالمعده 😆چه خبره

خودم غش کردم ولا فقط واسه مسخره بازی حوصلم ندارم عکس بگیرممم 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

وجدانن کفِ پا ؟؟؟ اتفاقا شوهر من سرما خورده الان براش بخور گذاشتم زیر پتوعه فقط کف پاش بیرونه 😂😂😂

حیف که رو ناموسم غیرت دارم وگرنه میزاشتم براتون ببینین 😂

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤