2777
2789
عنوان

شوهر بدعنق😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 73 پست
اه منكه خسته شدم بخدا ازش

منم

فقط بخاطر پسرم تحملش میکنم

فانتزیم اینه پسرم پونزده سالش بشه از شوهرم جدا بشم مث بهره رهنما شوهر دیگه اختیار کنم بعد میگم مگه مغز خر خوردم با پسرم راحت و محردی زندگی مبکنم

پیج خوشمزه من @angel__dessert

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت لوسش نکن....ما خانوما خیلی گیر میدیم به مهربون بودن یهویی بعدش عصبی و داد و بیداد.... از اول خ ...

اخه الان چيكار كنم ظهر نخورد يكم اصرار كردم بعد گفتم خب نخور به...شب ميگم بخر حداقل من بخرم بازم محل نداد

بخدا وقتي ميگم بدتر ميكنه ميگه باز قانوني و چرت و پرت بامن حرف نزن

آدم مگه چقدر زنده است ک بخاد عمرش رو اذیت شه

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️
عزیزم مردا همه یه بچه ان که قدشون بلند میشه...... ولش کن بابا  بی خیال که باشی خودش خودبه خود د ...

اخه خب الان چيكار كنم بخدا هرروز بايد سريه چيز بحث كنه از اخرم هميشه من مقصرم

اخه الان چيكار كنم ظهر نخورد يكم اصرار كردم بعد گفتم خب نخور به...شب ميگم بخر حداقل من بخرم بازم محل ...

کم محلی کن .جلوش چی نزار بگو همینی  ک هست.نمیخای هرررررییییی

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️
تو داري پروش ميكني مردا لياقت محبت زياد و توجه زيادو ندارن الكي خودتو كوچيك نكن خورد خورد نخوردم ب د ...

اخه الان گفتم خودت نميخوري نون برا من بخر گفت حوصله ندارم به منچه منم تلفن قطع كردم 😔

چرا زنان بخاطری ک پشتوانه ندارن هر زجری تحمل میکنن.کارتن خاب بشو ولی زیر یه سقف بایه آدم گوشت تلخ نباش

اخه خب الان چيكار كنم بخدا هرروز بايد سريه چيز بحث كنه از اخرم هميشه من مقصرم

بهش  بگومن حوصله جنگو ندارم وگرنه خودم میدونم مقصرنی ستم

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
چرا دخترا بخاطر حرف مردم فقط گزینه ازدواج پیش رو دارن ومجبورن با یکی ازدواج کنن ک ایقد اذیتشون کنه. ...

نميدونم چيكار كنم بخدا مثلا مهربوني ميكنه برد منو مسافرت  اما باز اومدم سرم كلاه گذاشت خسته شدم اه