2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمه ماجوریه که باید آزادحساب بشه وفاکتور میکنن برام توی دفترچه بود ولی برگه دفترچمو نکند وآزادحساب ...

مال من107شد، جنسیت هم بهم نگفت سجادی فر، احتمالم نداد، الان نی نیم پسره تو انومالی فهمیدم، شمادکترت کیه؟ 

مال من107شد، جنسیت هم بهم نگفت سجادی فر، احتمالم نداد، الان نی نیم پسره تو انومالی فهمیدم، شمادکترت ...

زهرافتوحی،خیلیاروتوسایت دیدم طول سرویکس براشون توان تی ننوشتن ولی برامن نوشته بود

شمادکترت کیه؟

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
یعنی پیش سجادی فررفتید؟ شماراضی بودید؟

ان تی پیش سجادی فر رفتم انومالی پیش مجتبی نشاط فر، سجادی فر حس میکنم زیاد وقت نمیذاره وتوضیح نمیده واسه همین پیش نشاط فر رفتم کامل وباحوصله بدون حضورهیچ بیمار برعکس سجادی فر که چندتا داخل میکنه، کامل توصیح داد، سوال میکردی قشنگ جواب میداد، من سی دی هم گرفتم 30تومن اضافه شد یعنی انومالی بادفترچه250شد

ان تی پیش سجادی فر رفتم انومالی پیش مجتبی نشاط فر، سجادی فر حس میکنم زیاد وقت نمیذاره وتوضیح نمیده و ...

سجادی فرفک کنم بادکترم قراردادداره چون گفت حتمابروپیش همین،منکه رفتم خودم تنهابودم مانیتورم برگردوندطرفم قشنگ اجزاشوبهم گفت وگفت مشکوم به پسره دیگه نمیدونم والا میترسم برم پیش یکی دیگه ازم قبول نکنه

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
سجادی فرفک کنم بادکترم قراردادداره چون گفت حتمابروپیش همین،منکه رفتم خودم تنهابودم مانیتورم برگردوند ...

عزیرم خوش شانس بودی که تنها رفتی وگرنه اونروز که من رفتم سه نفر داخل میرفتن، دکترهاقبولش دارن دکترمن گفت برم پیش این، ولی انومالی ی خانومه اومد بود کارش زیاد طول نکشید واسه همین گفتم میرم پیش نشاط فر