2777
2789
عنوان

هوووووووف

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 36 پست
منم مثل شما الان ۳ هفته اومدم قهر با اینکه بچه ۳ ماه دارم اصلا عین خیالش که نیست مارو برگردونه تازه ...

شعور ندارن ک بفهمن... 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مردها چقدر نفهمن

اگه مجردی هرگز ازد نکن... لا اقل یکی باشه درک و شعور داشته باشه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بیشتر ببینید
شعور ندارن ک بفهمن... 

بیشعورتراز مروا خودشونن جلوی خانوادش به من میگه میخوام خونه مامانم بمونم خودت برو با بچه دوتایی زندگی کنید بچه ننه بدبخت

عشقم همه کسم دخترم😍😍
شما بچتون چند سالشه؟تلاشی کرده برای برگردوندن شما؟

من فعلا نینیم تو دلمه... 4 بار زنگ زده. گفته بیا بحرفیم. یه بارم منو برده بود دکتر برگشتنی جلو خونمون ماشینو نگه داشت ک منو ببره خونش ولی من نرفتم. گفتم دادگاه مشکلمونو حل میکنه. برگشتم خونه بابام😧😧

بیشتر ببینید
بیشعورتراز مروا خودشونن جلوی خانوادش به من میگه میخوام خونه مامانم بمونم خودت برو با بچه دوتایی زندگ ...

اینکه خوبه. من میترسم وقتی نینیم ب دنیا بیاد بیاد ببرتش...

بیشتر ببینید