2777
2789
عنوان

حاضرین طبقه دوم خونه مادر شوهرتون زندگی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 206 پست
هر کاریییی کنی مادرشوهر مادرشوهره....عروس خار چشمشه😑😑😑پس دور ی و دوستی ولی انقددددد اوضاع اقتصاد ...

چرا خب اخه 

حالا که سر صحبت شد مادر شوهر مادر من که بشه مادربزرگ من اینقدر مادر منو اذیت کرده که تو این سالها تبدیل شده به میگرن اعصابم خورد میشه میبینم مادرم باز اعصابش به خاطر اون اذیت ها خورد میشه و یادش میا چرا باید اتفاق هایی که خودش اذیت شده  سر یکی دیگه در بیاره 

خودش هم همیشه میگهه تا دوستی و رفاقت هست چرا قر و بدی ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما مردا معمولا میگین یکی دوسال بعد مستقل میشیم ولی بعد انگار خوشتون میشه و میگین مگه چ عیبی داره ه ...

خیر الانم نگفتم یکی 2 سال 

شما یه نیگا به حقوق ها بکن 

یه نیگا به جیب مردم و اوضاع بازار میگیری چی میگم

حتی نمیتونین صداتون بلند کنید  ما هر وقت دعوامون بشه از استرس اینکه صدامون نشون میریم تو یه ات ...

موافقم والله موافقم خانم محترم بالله موافقم ولی چه کنم دزدی کنم ؟ ندارم 

الان دارم از 6:30 صبح تا 12:30 ضب میدویم .....      

البته اقا اگه شما ميخواييد بالاي حونه پدرتون حودتون هزينه كنيد و بسازيد بايد بسته به قيمت خونه و هزينه اي كه ميكنيد يه قسمتي از خونه رو به نام خودتون كنيد

كه بعدها مشكلي پيش نياد

ما هم همينكارو كرديم

و يه قسمتي از خونه  الان به نام شوهرمه

اينطوري بعدها هم مشكلي پيش نمياد

و همسرتون هم حس سربار بودن نداره و احساس ميكنه تو خونه خودشه نه خونه پدرشوهر

خانواده همسرتون هم اين كه شما استقلال داريد رو به رسميت بيشتري ميشناسن

خدايا خودت حافظ پسرم باش
چرا خب اخه  حالا که سر صحبت شد مادر شوهر مادر من که بشه مادربزرگ من اینقدر مادر منو اذیت کرده ...

ما نمیگم خانواده شما بد هستند خدایی ناکرده توهین نمیکنیم، شما از دو تا خانواده جدا با تربیت متفاوت و فرهنگ مختلف هستید، پس این طبیعی ک مشکل ب وجود بیاد و ناراحتی ، قرار نیست ک کارای مادر بزرگ شما رو، مادرت انجام بده ک اگه انجام نده همه چی خوبه ، شاید مادر بزرگ شما هم ب ضمن خودش بدی نکرده باشه ، الان این دوره با دوره قبل فرق میکنه سلایق دیدگاه ها همه چی متفاوته، واسه همین میگیم برای جلوگیری از اختلافات دوری و دوستی

بله موافقمکلا در ورددی اصلی خونه رو از واحد 2 میخوام جدا کنم 

در ورودی رو جدا کن 

با مادرتم صحبت کن که مواظب همسرت باشن 

اذیتش نکنن 

با خانومتم حرف بزن که اینجا خونه مستقل شماس کاری خواست بکنه مشکلی نداره

برید پی زندگیتون خوشبخت باشید درسته هزینه ها بالاس 

برادرخودم بعد چندسال جون کندن الان خونه خریده 

میدونم خودم چقدر سخته

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
الان شما نکات مثبت رو میبینین به طبع هیچ کس بد پدر ومادر خودشو نمیگه  هیچ پدر و مادری هم بد ن ...

موافقم 

موافقم 

موافقم خانم تمام حرف هاتون درسته 

الان توی ان اوضاع خراب چه کنم ؟