2777
2789
عنوان

عین یه تیکه آشغال از زندگیش حذفم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6849 بازدید | 263 پست
مرد باید متعهد باشه همیشه خوشگل و خوش تیپ تر از من هست

استارتر داری  بقول خانمهای سایت زیرپوستی میای

!!!!!!!!!!

با همه آره

با ماهم آره

(دایی خستست)

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

اره عزیزم میدونم،دست بالای دست بسیار هست،ولی خوب مرد متعهد کمه،نه که نیست ولی خو جامعه به سمتی داره میره که نباید....

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کشتن اعتماد بنفس  کشتن حرمت  عزت نفس دیدید چ راحت چند وقت پیش دغدغه خانمها چی شده بو ...

تفکرات باید رشد کنه وتغییر پیداکنه متاسفانه هنوز که هنوزه ظواهر در خیلی افراد چه خانم وچه آقا حرف اول رو میزنه  

دوباره به آفتاب سلام کن   
سلام  من همه کامنت هه رو خوندم خیلی دلم گرفت،فقط  میخوام  بگم ما زنها هم به همنوع خود ...

ولله بخدا تیپهای آنچنانی ک همش واس مردها نیست

اصلا شما بگو همه با مینی ژوپ بیان بیرون

مرد تا کی میتونه بشینه نگاه کنه

چندتاشون رو نگاه کنه

شما حتی در دیسکو ساعت ۲ شب به دختری با لباسهای قشنگش که فقط آخر هفتش رو اومده با دوستاش بزنن برقصن نمیتونی چپ نگاه کنی چ برسه دست بزنی 

دایی جان قانون نداریم 

دردمون رو بکی بگیم!!!!

شما اینجا تاپیک بزنین آمار بگیرید

چنددرصد از خانمها مسائل مربوط ب بلوغ رو از مادرشون بدون هیچ رودربایستی یاد گرفتن؟؟!! چند درصدشون از راه آموزش صحیح یاد گرفتن؟؟؟!

چند درصدشون از راه کوچه بازاری و روحوضی دهن به دهن یاد گرفتن

یا چند درصد پسرها از پدرشون راجب بلوغ شنیدن؟؟؟

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
ولله بخدا تیپهای آنچنانی ک همش واس مردها نیست اصلا شما بگو همه با مینی ژوپ بیان بیرون مرد تا کی می ...

تو ایران در سیستم آموزشی چیزی به این اسم آموزش نداریم  من خودم معلمم وقتی از راه درست ومنطقی وعلمی آموزشی وجود نداره چه در پسران چه دختران توقع جامعه وفردای ایده آل وآرمانی باتفکرات صحیح سرابی بیش نیست 

دوباره به آفتاب سلام کن   
تو ایران در سیستم آموزشی چیزی به این اسم آموزش نداریم  من خودم معلمم وقتی از راه درست ومنطقی وع ...

خب وقتی آموزش صحیح نداریم

ما دختر پسرها مسلما در انتخاب شریک زندگی کاملا نپخته عمل میکنیم

و نتیجش میشه ۷۰ درصد طلاق

اره عزیزم میدونم،دست بالای دست بسیار هست،ولی خوب مرد متعهد کمه،نه که نیست ولی خو جامعه به سمتی داره ...

پسران خوبی آموزش وتربیت نکردیم که حالا بخواهیم توقع معجزه داشته باشیم  در مورد دختران هم بسیار کوتاهی شده متاسفانه

دوباره به آفتاب سلام کن   

چی بگم والام،فقط استارتر الان کجاست???

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

من کع خودم دیدم به چشم،که مردی زنی خوش اندام وخوش چهره داره ولی با این وجود تو دعواهاش  همسرش روبا زنهای ارایش کرده ومینی ژوپ مقایسش میکنه،خوب این دردیست در جامعه ،وغمیست به دل خانوم این اقایون،حالا بعضی ها اهل ارایش وپوشش انچنانی در خیابون نیستن ومقیدن،ومردشون اینقدر شعور نداره که این خانوم رو با زنان خیابونی مقایسه نکنه،خوب خانم عزیز یکم در پوششتون تجدید نظر کنید،نمیگم با حجاب ولی حداقل تحریک کننده نباش برای مردها

شما کی بودی؟😑

مشخصات منو گفتین

حالا قیافه خودشو ببینید شبیه شِرِکه😑

معمولا مردهای زشت و درب و داغون عقدهء زن فوقِ واو دارن

تازه بیسوادن و دندوناشون رو یکی در میون کشیدن و کارگر پاره وقتِ یه شرکتِ ورشکسته ان اونوقت میگردن عقب دختر خوشکل و کارمند و تحصیل کرده