2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 34 پست
جدی گفتم خو...حالا میخوای یه بار بهش بگو داره برام خواستگار میاد ببین چی میگه این کلک با اینکه ق ...

سنم کمه هنوز اونم که دانشجوعه نمیشه اینو بگم.رومم نمیشه.

ما تو دوتا دانشگاهیم.یه جزوه میخواستم که گفت خودم برات میارم و اورد و اونجا دیدمش.

بعدشم گفت اگه بیمارستان خواستی بری یا کاری داشتی بگو خودم میرسونمت 

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
یعنی ببخشید گلم اینجور میگم شاید بخاد عاشقت کنه بعد هوس بازی 

تو این روزگار باید به همه شک کرد. ولی آدمای هوسباز دیدم اطرافم اینجوری نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه حرفایی میزنه که انگار بدش نیومده.ولی نمیدونم شاید چون میدونه من اهل اینچیزا نیستم چیزی نمیگه ...

خو هدف جفتتون از حرف زدن چیه بالاخره میخاین دوست شین رابطه جدیتری شروع کنین یا نه

خو هدف جفتتون از حرف زدن چیه بالاخره میخاین دوست شین رابطه جدیتری شروع کنین یا نه

خب منکه میخوام.ولی اونو نمیدونم.

نمیدونم چرا چیزی نمیگه.و نمیدونم چقدر منتظربمونم.

مثلا یه بار گفت از ترم بعد که میام بیمارستان میتونیم بیشتر آشنا بشیم و همو راحت تر ببینیم کسی هم حرفی پشت سرت نمیزنه

سنم کمه هنوز اونم که دانشجوعه نمیشه اینو بگم.رومم نمیشه. ما تو دوتا دانشگاهیم.یه جزوه میخواستم که گ ...

چندسالته مگه؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
21 ولی تازه دانشگاه رفتم

اهان ولی اون چیزی که گفتم امتحان کن جواب میده حداقل بفهمی دوست دار یانه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
اهان ولی اون چیزی که گفتم امتحان کن جواب میده حداقل بفهمی دوست دار یانه    

باید یه فکری کنم.اعصابمو خورد کرده دیگه😂

اصلا بگو مرض داری اونهمه درس داری به دختر مردمم پیام میدی

اینجوری خیلی بد ک .بگو اثن دوس دختر داری یا نه بببین نظرش چیه

دراین موارد حرف زدیم.با کسی نیست.روزی هم که اومد دم دانشگاه تا بناگوش سرخ شده بود زودم رفت طفلک