2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست

گرشا..

البته چون من عاشق اسم گندم هستم و میخوام دخترمو بزارم گندم..پسرمم گرشا! 

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امیر بهادر دوس دارم 

البته امیر ایرانی نیست ولی ترکیبش با هر اسمش فوق العاده قشنگه  از جمله همین امیر بهادر

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

هیراد شوهرم دوس نداره نمیدونم مرداچرااین اسمونمیپسندن😤کاوه تکراریه توخانوادشون،نریمان روشکسته میگن بدم میاد،کیا روهم کیان تلفظ میکنن

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

من اسم پسرمو میزارم الشن اسم ترکی یعنی مایه افتخار طایفه.مامان قولبونش  بره😙😂😂😂😂😂دختر هنوز انتخاب نکردم شاید بزارم السا😀

البته هنوز خبری از بچه نیس😆😆😆😆

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
البته امیر ایرانی نیست ولی ترکیبش با هر اسمش فوق العاده قشنگه  از جمله همین امیر بهادر

عاره امیر ایرانی نیس،ولی اسم قشنگه،ب نظر من خیلی ب ایرانی و عربیش نباید توجه کرد یجورایی نژاد پرستیه،مثلا یکی از اشناها اسم بچشو گذاشته کمبوجیه چون ایرانیه اصیله عاخه کمبوجیه چیه 😒😒

گرشا تنها یا گرشاسب تلفظشومیگی ممنون

گرشا تنها تلفظشمgarshaهست به معنی پادشاه کوه

عاره امیر ایرانی نیس،ولی اسم قشنگه،ب نظر من خیلی ب ایرانی و عربیش نباید توجه کرد یجورایی نژاد پرستیه ...

موافقم😂😂😂

هیراد شوهرم دوس نداره نمیدونم مرداچرااین اسمونمیپسندن😤کاوه تکراریه توخانوادشون،نریمان روشکسته میگن ...

آرتین و آراد هم خوبن،کارِن هم خوبه اسم پسر دوستمه خوشم میاد از اسمش وقتی صداش میزنن

ممنونم    

خواهش میکنم عزیزم

من اسم پسرمو میزارم الشن اسم ترکی یعنی مایه افتخار طایفه.مامان قولبونش  بره😙😂😂😂😂😂دختر هنو ...

معنیش قشنگه ولی خوداسمشودوس ندارم😀

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻