2777
2789
اره پشیمون شدن ادم فرستادن ولی ما میخوایم طلاق بگیریم ولی بازم نظر برادرمه فک میکنم با همه این حرفو ...

شما می خواید طلاق بگیرید/عزیزم سرت تو کارو زندگی خودت باشه ول کن چی می خوان بکنند

خواهرانه می گم هیچ دخالت نکن راحت بگیر به خودتو خانوادت برس

منم یه  زمان اینقد به فکر برادرو خخواهرو ...بودم که نگو الان می فههمم چه خریت هایی کردم

الان فقط خودم شویم بجم دیگر هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما می خواید طلاق بگیرید/عزیزم سرت تو کارو زندگی خودت باشه ول کن چی می خوان بکنند خواهرانه می گم هی ...

اخه نمیشه که میدونم اخرش خودشون مهمن اگر برادرم میتونه زندگی کنه که میره مادرم میگه بهش پسرجان اگر میتونی زندگی کنی اگه دوسش داری برو ما فقط خوشی تورو میخوایم با ما رفت و امدم نکردی نکردی ولی خوب مگه میشه اخه کدوم پسر از مادرش دل میکنه دختره گفته اگر میخوای باید دیگه خونه مادرت و بابات نری کلا طرف خودت نری اخه چطوری میشه یه پسر رو از خونوادش گرفت و خوشبخت بود 

اونکه برای هردوشون سخت میشه ولی قبول کنید برای دختر سخت تره .والا برادر من هنوز طلاق نگرفته خواستگار داره تا الان شدن سه تا ولی ما چوبشوو خوردیم عجولی زن نگیره

اخه به ما میگفت من رفتم لباس ارزون گرفتم من اینا رو نمیپوشمو فلان باز رفته همونا رو پوشیده عکسم فرست ...

خب شاید همو دوس دارن نمیخوان جدا شن

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اخه نمیشه که میدونم اخرش خودشون مهمن اگر برادرم میتونه زندگی کنه که میره مادرم میگه بهش پسرجان اگر م ...

چرا نمیشه

داداشتم بگه توم طرف خونوادت نباس بری در ضمن طبق قانون کشورما ومخصوصا مسلمونا مرد می تونه زنش را منع کنه از رفتن خونه هرکی که دلش بخواد حتی پدرمادر دختر

خب شاید همو دوس دارن نمیخوان جدا شن

اخه دختره قبلا گفته بوده من یکی دیگه رو میخوام داداشم که باهاش صحبت کرده بود گفته بود اره من همش به تو فکر میکنم و اینا باز روز دادگاه گفته بود اینا هیچ مشکلی ندارن نه خودش نه خونوادش من دوسش ندارم.باز حالا اینکارا چرا هرروز یه رنگ میشه 

اونکه برای هردوشون سخت میشه ولی قبول کنید برای دختر سخت تره .والا برادر من هنوز طلاق نگرفته خواستگار ...

چقدر خواستگار های کثیف و بی ابرویی میرن واسه مرد زن دار خواستگاری😯😯😯

اگر طلاق گرفت اونا رو نگیریدا قشنگ  با چشم باز یکی مثل خودتون انتخاب کنید 

لبخند تو را به دنیا ندهم....
اخه دختره قبلا گفته بوده من یکی دیگه رو میخوام داداشم که باهاش صحبت کرده بود گفته بود اره من همش به ...

ب ثبات عقلی نرسیده

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چرا نمیشه داداشتم بگه توم طرف خونوادت نباس بری در ضمن طبق قانون کشورما ومخصوصا مسلمونا مرد می تونه ...

بعد بنظرتون اینجور زندگی میشه اینطرف نری اونطرف نری نمیدونم والا .ولی کلا بنظر من مردی که از مادرش بگذره  از زنشم خیلی راحت میگذره

والله ما ی پسر توفامیل داریم جدا شن الان هر جاومیرن خواستگاری بهش زن نمیدن چون مطلقه است شهرستانم نیستیم بگم محیط کوچیکه خیلی هم پولداره  و موقعیت عالی زنشم چون بهش خیانت کرد طلاق داد 

لبخند تو را به دنیا ندهم....
چقدر خواستگار های کثیف و بی ابرویی میرن واسه مرد زن دار خواستگاری😯😯😯 اگر طلاق گرفت اونا رو نگیری ...

مستقیم که نگفتن مثلا عمم اومده گفته داییم گفته یا زنعموم .اره بابا چشم باز با تحقیق دیگه خداکنه همه چی خوب بشه .اتفقا دخترایی که گفتن خیلی عالین از اشناها هستن خداییش ما خودمون قبول داریم ولی بابام میگه از اشنا نمیشه زن گرفت .اونروز تو دفتر من یه خانومه اومده گفت ما میایم دم خونتون خیمه میزنیم نمیدونستم باید خندم بگیره یا گریه کنم بنظر خودمم دیگه مادر ادم بیاد اینجور بگه ...ادم فک میکنه دختر مشکل داره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز