2777
2789
واقعا. افرین ولی جدا از این موضوع شاید دختره میخواسته بگه هدیه ک خریدی و پوشیدم  ولی اینا دار ...

شاید میخواد غیر مستقیم میخواد اشتی کنه ..اینا میگن پررو هستش ..عجبا

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

استاتر شما خوب بودن و فقط تو خرج کردن میبینید 

فقط پول خرج کنین فکر میکنین هنر کردین ی دختر احساس ارامش تو خانواده شوهر واسش حرف اول وومیزنه اینکه شما مث خواهر بدونیدش پدر مادرت مثل دختر و ب برادرت یاد بدی حریم خصوصیتون ووجار نزن

لبخند تو را به دنیا ندهم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزيزم من تاپيك قبليت رو خوندم. فقط خانواده ها مقصرن. هردو خانواده!!!! همش حرفاي خالمه زنكي!!! چراتو ...

همه اینا بعد از اینکه دادخواست طلاق داده بود برادر گفته تازه خیلی حرفای دیگه گفته نمیدونم اگر برای شما هم اتفاق میوفتاد این مساله برادرتون اینا بهتون نمیگفت و شما خبردار نمیشدید یعنی نمیپرسیدین برای چی خو داری طلاق میگیره 

عزیزم تاپیک قبلتو خوندم .

واقعا بزرگترا خیلی مقصرن .

انقدر دخالت کردن که این دوتا جوون هم قاطی بازی بزرگترا شدن . 

خیلی خیلی ببخشید ولی رفتارهای خاله زنکی تو رفتار بزرگترای هردو خانواده خیلی زیاده .

ان شاالله خدا عاقبت بخیرشون کنه و بزرگترها هم کمتر دخالت کنن .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

به نظر من تا اونجا باید کوتاه بیاید که خودشون دو نفر تصمیم بگیرن ببینن میتونن با هم زندگی کنن یا نه ؟

اصلا اصلا اصلا هیچ ربطی به شما و خواهربرادرای دیگه شما و حتی خواهر برادرهای زن داداشتون نداره.

شما یا به وظیفه انسانیتون که آشتی دادنشون هست عمل میکنید یا میکشید کنار...

فقط یه لحظه خودتون و جای داداش یا زن داداشتون بذارید و با چشم اونا به قضیه نگاه کنید...

پدر شما هرچقدر پدر شما هست پدر برادرتون هم هست ...پشت هم بودن خوبه نه دیگه تا اینجا بگید لباسای قبلی رو پوشیده ...

اون دختر خانم من نمیدونم چقدر مقصره و چ کارهایی کرده اما در نقش همسر برادرتون شما حق ندارید اون و اینقدر تحقیر کنید بخاطر لباسی که شما پول دادید؟

چرا که همین خانم کل وجودش در اختیار برادرش شما بوده ، احساسش ، قلبش ، جسمش ...

مطمئن باشید نه در زندگی برادر شما و نه هیچ دونفر دیگه هیچوقت هیچوقت یه نفر مقصر نیست و برادر شما هم در به هم خوردن این رابطه دخیله...

نه# به دلسوزی های بی مورد

عزيزم من تاپيك قبليت رو خوندم. فقط خانواده ها مقصرن. هردو خانواده!!!! همش حرفاي خالمه زنكي!!! چراتو ...

این حرفتو کاملا قبول دارم گاهی بهبرادرم میگم شما بخاطر رازدار نبودنتون دارین چوبشو میخورین هر مشکلی داشتین سریع رفتین جار زدین چرا باید یه سری مسائل رو مثلا خاله من بدونه یا زنعموی اون یا زندایی اون بدونه برای طلاهاش باورتون  نمیشه زنداییش زنگ زده به برادرم چرا طلاهاشو نمیخرید دیگه داره دیر میشه متاسفانه خودشون خواستن همه دخالت کنن 

بنظرم همون طلاق بگیرن واسه دختره خیلی بهتره ۵۰ نفر تو زندگیش دخالت میکنن روانی میکنن دختر بیچاره رو

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
به نظر من تا اونجا باید کوتاه بیاید که خودشون دو نفر تصمیم بگیرن ببینن میتونن با هم زندگی کنن یا نه ...

خوب منم قبول دارم که برادرمم مقصره جایی که باید جواب میداد نداد جایی کهباید گذشت میکرد نکرد ولی دختری که برداره بگه من کسی دیگه رو میخواستم
یا به مادرم بگه من بابام گفته جواب بله بده درحالی که خواهر دیگم تماما شرایطو توضیح داده
یا هنوز دعوایی نشده عکسای شات گرفت به خواهرم نشون میده که ازش نفقه بگیر ازش اینو بگیر خوب اینا واقعا یعنی چی 

این حرفتو کاملا قبول دارم گاهی بهبرادرم میگم شما بخاطر رازدار نبودنتون دارین چوبشو میخورین هر مشکلی ...

به برادرت و زن داداشت بگو وقتی میذاری همه دخالت کنن اخرشم میشه همین...همه میرن سره خونه زتدگیهاشون فقط شما میمونین و حسرت..اگه هنوز همو دوس دارن راه برگشتی هم دارن کاری کنین که برگردن

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

اینکه لباسی که شما خریدید پوشیده و عکس فرستاده یعنی میخواد آشتی کنه،

از قدیم گفتن زنو شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنند دوستم،آتیش بیار معرکه نشید تا بعدا دودش تو چشم خودتون نره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز