هيرا مدیر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 عنوان عذاب وجدان | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 23 پست با خواهرم دعوام شده ویه جورایی دلشو شکستماعصابم داغونه خوابم نمیبره از خودم بدم میاد چیکار کنم جبران شه فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند... 1397/09/10 | 05:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliyom عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 3885 اینکارو که باید بکنم ولی خیلی خجالت زده ام خیلی میفهمم عزیزم ولی کاریه که شده میتونی وقتی عذرخواهی کردی و....دفعه بعد که دیدیش براش یه کادو بخری بغلش کنی و ببوسیش و بهش بفهمونی که واقعا پشیمونی انشالله میبخشه و فراموش میکنه دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
هيرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 میفهمم عزیزم ولی کاریه که شده میتونی وقتی عذرخواهی کردی و....دفعه بعد که دیدیش براش یه کادو ب ... ارره حتمن اینکارو میکنم ولی میترسم خدا بد جوری بزاره کاسم ,بنظرت استغفار کنم خدا میبخشه فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
هيرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 چی گفتی بهش مگه ؟ نپرس فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
liliyom عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 3885 ارره حتمن اینکارو میکنم ولی میترسم خدا بد جوری بزاره کاسم ,بنظرت استغفار کنم خدا میبخشه بله عزیزم خدا مهربانه حتما حق خودش رو میبخشهمیمونه حق الناس که حق خواهرته انشالله خواهرتم میبخشه دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
هيرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 چی گفتی بهش مگه ؟ همش تقصیر شوهرمه با این خواهرم لجه در صورتیکه این خیلی مهربون و خوبه از بس تو خونه ازش بد میگه منم تحت تاثیر حرفای اون قرار گرفتم دل شوکوندم فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
هيرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 حرف رو ادم تاثیر میزاره شایدم دارم خودمو توجیح میکنم😑😑 فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 همش تقصیر شوهرمه با این خواهرم لجه در صورتیکه این خیلی مهربون و خوبه از بس تو خونه ازش بد میگ ... عزیزم حل میشه کافیه ازش معذرت بخای همسرتم کار بدی می کنه 🤔 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
هيرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 عزیزم حل میشه کافیه ازش معذرت بخای همسرتم کار بدی می کنه 🤔 خیلی ,همش تو روابط من با خانوادم دخالت میکنهدر صورتیکه خودش جونش در میاد واسه خواهر برادرش فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...