2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا ۳روزه شروع شده متاسفانه خدا نکنه تا اخرش باشه... اگر بخورم مشکلی نداره

نه هیچ ضرری برای باردارا نداره 

من ۹ ماه خوردم وگرنه قطعا مرده بودم

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
يادش بخير دميترون... چه دوراني داشتيم 😬😬

وای خدا نصیب نکنه دقیقه از هفته ۶ شروع شد تا تو اتاق عمل 😭😭😭😭😭😭 

کارم همش گریه بود 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
وای خدا نصیب نکنه دقیقه از هفته ۶ شروع شد تا تو اتاق عمل 😭😭😭😭😭😭  کارم همش گریه بود

من اينقدر تهوّع داشتم ديگه معده ام زخم شده بود، تو كلش فكر كنم فقط دو سه هفته أواخرش يه نفسي كشيدم

امشب خونه خالم بودیم 

پسر خالم چند ماه نامزد کرده بعد شام با نامزدش رفتن تو اتاق 

حدود ساعت ۱۱ ما اومدیم بلند بشیم مانتو مامانم تو اتاق پسر خالم بود وای اصلا هواسش نبود یهو درو باز کرد رفت تو بغل تو بغل بودن خودشونو زدن به خواب 😂😂😂😂

وای وای این بیرون همه کبود شدیم از خنده 

دختره اومد بیرون میگفت روم نمیشه تو صورت کسی نگاه کنم مامانم خیلی سادس واقعا فکر کرده بود خوابشون برده بیدارشون کرده 😂😂😂😂

من اينقدر تهوّع داشتم ديگه معده ام زخم شده بود، تو كلش فكر كنم فقط دو سه هفته أواخرش يه نفسي كشيدم

اخ اخ من خیلی گریه میکردم 

دیگه کارم شده بود همون بشقابی که مثلا یه چیزی میخوردم میاوردم بالا کارم به حمام نکشید