2777
2789
عنوان

حرکات جنین

2327 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

هفته ۲۳ ام تا پریروز قشنگ تکوناش و میفهمیدم انقدر قوی که دستم و میزاشتم تکون میخورد دستم الان دو روزِ خیلی کم و ضعیف یک چیزایی حس کردم.  نگران شدم . این طبیعیِ؟ یا برم سونو گرافی 

راستی کلگزان میزنم . ۴ روزم هست عفونت دارم قرص واژینال استفاده میکنم 

خداروشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیمارستان البتهنترس چون خوابه به احتمال زیاد

دو روز کامل خواب؟ نمیشه برم بیمارستان اخه شوهرم یکم استرسیِ بهش استرس وارد میشه براش خوب نیست

خداروشکر

رو کمر هم بخوابی احساس نمیکنی ی چیزی تکون میخوره.امتحان کن حالا.اما زیاد نخواب ضرر داره رو کمر

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

رو کمر هم بخوابی احساس نمیکنی ی چیزی تکون میخوره.امتحان کن حالا.اما زیاد نخواب ضرر داره رو کمر

رو کمر معمولا حس میکردم . اما الان اصلا حس نمیکنم . زیر دلمم درد میکنه البته فقط وقتی تکون میخورم درد میگیره مثل کشیده شدن عضله . اگه بچه بمیره ؟ ادم چجوری میشه؟

خداروشکر
رو کمر معمولا حس میکردم . اما الان اصلا حس نمیکنم . زیر دلمم درد میکنه البته فقط وقتی تکون میخورم در ...

خدا نکنه عزیزم.ان شاءالله سالمه.بنظرم باز ی چیز شیرین بخور .اگه تکون نخورد برو بیمارستان.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

یعنی نشده بچتون یک روز تکون نخوره؟

ممکن هست چندتا حرکت ضعیف کرده باشه و اما شما متوجه نشده باشی.من دایم چک میکنم.اما دوستم میگه بعضی وقتا هست ک یک روز کامل بی حرکته ولی .مثلا ی روز دیگه انقد تکون میخوره ک تعجب میکنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خدا دارم از استرس میمیرم . این دردا که دارم چی طبیعی؟

عزیزم برات مقدور نیست ک بری بیمارستان صدای قلبش رو چک کنن یا سونو بشی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممکن هست چندتا حرکت ضعیف کرده باشه و اما شما متوجه نشده باشی.من دایم چک میکنم.اما دوستم میگه بعضی وق ...

نمیدونم چکار کنم به شوهرم نمیتون بگم. 😔 

خداروشکر
 نمیدونم چکار کنم به شوهرم نمیتون بگم. 😔 

عزیزدلم.بد ب دلت راه نده.ان شاءالله چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40