2777
2789
عنوان

حسسسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آحه همچين گفت پوستش سبزه س واسه من سوال شد😐😐😐

نه عزیزم کسی ازش سوال کرد 

ایشون هم حواب داد فقط 

وگرنه چه سبزه چه سفید همه زیبا هستیم 😍 اصلا دخترایرانی تو دنیاااا قشنگترینه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
حالا يه سوال ديگه واسم پيش اومد  مگه هر كي موهاش بلند و بور و چشم رنگي باشه ميشه خوشگل اونايي ...

خخحح معلومه ک ن مایه دوست داشتیم دبیرستان عین زغال بود ولی چقققققققدزیبابود چققققد موی مشکی پوست سبزه چشای مشکی ولی واقعا زیبابود امااین ادمایی ک چشاشون رنگیه یاموشون طلاییه نمیدونم چراانقدتوهم زیبایی دارن البته منطورم استارتر نیستا من اثن ایشون ندیدم دحترخاله اشونم حتماحسوده ولی بنظرم فیس ادم بایدزیباوجذاب باشه واخلاقش

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...
ایناها چشای من سبز یشمیه این عکس رو چند وقت پیش گرفتم در حال گریه دیگه همه میدونن این رنگ چشم تیره ...

چقدر گریه میکنی آخه عزیزم؟😞😔😔😔😔

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
دختر من اندامش فوق العاده زیباس چهرشم معمولی یه کم قشنگ  ولی پوستش سبزه ...اصلا زیبایهاش به نطر ...

دختر پسرخالم سبزست

موهای فر پرپششششت داره تا کمر

بهش میگیم گلشیفته

به دختر اعتماد به نفس بده که اعتماد به نفسشو تو محبت جنس مخالف بعدا جستجو نکنه خدای نکرده

یا رادّ ما قد فات ❤

من چشام آبی تیره بعد میگه چشات چیه مثله نفته والا نمیدونم چی بهش بگم 

بهم میگه لبات رو ببین حالم بهم خورد والا خیلی اعصاب خورد شد 

آخر سر مامانم گفت ببخشید نمیدونستم دنیز جون رو ( من رو گفت ) می خواستیم بدنیا بیارم باید منو میگرفتیم ازتون رنگ پوست و صورتش چه جوری باشه 

دلم خنک شد  

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
ایناها چشای من سبز یشمیه این عکس رو چند وقت پیش گرفتم در حال گریه دیگه همه میدونن این رنگ چشم تیره ...

اوخییی عزیزم خوشگلی 😍😍

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...