2777
2789

ورزشکار من مارک بخر من 😁😁😁 به نظر من لازم نبود اینا رو تو صفحه ی اینستاش بنویسه یاد جان نثار افتادم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از پدرا در عین اینکه درآمد چندانی ندارن ولی باز هم برای دل فرزندشون واسشون مارک ترین چیزا رو می ...

مارک ترین ینی چی آخه 😂😂😂حالا این بنده خدا یه چیزی گفت

مارک مارکه دیگه،مارک ترین نداریم😂😂

ورزشکار من مارک بخر من 😁😁😁 به نظر من لازم نبود اینا رو تو صفحه ی اینستاش بنویسه یاد جان نثار افتا ...

خیلی کا اش خنده دار، این یه چشمشه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
مارک ترین ینی چی آخه 😂😂😂حالا این بنده خدا یه چیزی گفت مارک مارکه دیگه،مارک ترین نداریم😂😂

😂😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

خیلی از پدرا در عین اینکه درآمد چندانی ندارن ولی باز هم برای دل فرزندشون واسشون مارک ترین چیزا رو می ...

نه عزیزم ایشون کلا کارش پز دادنه

اه باز یکسریا باید بیان سخنرانی کنن تشکر کردن خوبه پز اصافی و مسخره دادن خوب نیست!

حالا همینا رو یکی از کاربرای سایت مینوشت قیمه قیمه ش میکردن که داره پز میده عقده ای دروغ میگه ...شاید کسی دلش بخواد و نداشته باشه و .......😓

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
حالا همینا رو یکی از کاربرای سایت مینوشت قیمه قیمه ش میکردن که داره پز میده عقده ای دروغ میگه ...شای ...

آره، همه ماشالا مبادی آدابن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز