2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 39 پست
دوستی ندارم اصلا اینجا بعدشم همه کیف اش به اینه آدم با شوهرش بره بیرون خوش بگذرونه 

خب حالا ک نمیشه باید یجوری خودتو باشرایط وفق بدی ولی عزیزمن ی چیزی از من به تو نصیحت یکاری نکن شوهرا فک کنه بهش وابسته ای اگ این حسسو پیدا کنه  دیگه تمومه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا ک نمیشه باید یجوری خودتو باشرایط وفق بدی ولی عزیزمن ی چیزی از من به تو نصیحت یکاری نکن شوهرا ...

آخه چجوری 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  
دوستی ندارم اصلا اینجا بعدشم همه کیف اش به اینه آدم با شوهرش بره بیرون خوش بگذرونه 

ارره بهت حق میدم با شوهرت بری خوبه مثلا بیشتر خوش میگذره ولی ازبس این مردا غرغر میکنن اعصابت خورد میشه

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       
ارره بهت حق میدم با شوهرت بری خوبه مثلا بیشتر خوش میگذره ولی ازبس این مردا غرغر میکنن اعصابت خورد می ...

هعییییییییی نگو ،😢

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  

ای بابا...غریبی به اندازه ی کافی سخت هست...عزیزم اگه واقعا شرایط جدایی نداری پس سعی کن به هر طریقی شده یه راهی پیدا کن این رفتارشو جمع کنه یا کم رنگ کنه میتونی زبونش بگیری یا محبت هایی که دوست داره بهش بکنی با پخت یه کیک با اسمش روش سورپرایزش کنی یا از رفتارهای خوبش تعریف کنی طوری که خودش به خودش قول بده دیگه با تو بد رفتاری نکنه

هفته سه روز بچه رو بزار مهد تو اون تایما برو باشگاه و کلاس و ... یه کم تو اجتماع باش دوست پیدا کن باهاشون بیرون برو دور همی داشته باش و ... 

بدون شوهر هم میشه خوش گذروند خودتو پیر و افسرده نکن لطفا