2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 34 پست
پس حتما برای رابطه کم کاری میکنی سردی یا خجالت میکشی انرژی منفی بهش منتقل میکنی. مردها وقتی تحریک می ...

یکم اخلاقم بده اما تو رابطه فوق العاده گرمم ینی میتونه دلیلش بداخلاقی باشه البته تو رابطه نه ها 

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
والا اولا خیلی مهم بود الان انقد تاپیک خیانت خوندم با ابنکار شوهرمو خیلی خوب میدونم😐

اره والله من دیگه اینقد خیانت میبینم شوهرم هرچی از اینکاراهم بکنه به گندکاری اونا نمیرسه

بهش تذکر بده شاید حرفتو گوش داد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسم پیش اومده ولی نه وسط عملیات😁 فهمیدم قبلش یه چیزایی نگاه کرده بهش گفتم عین یه پسر خوب انجام ند ...

همون وسطش گفت منم از ترس اینک فک کنه خیلی حساسم و جریتر بشه فعالتر شدم و گرمتر ک فک نکنه خیلی مهم بوده😒

اره والله من دیگه اینقد خیانت میبینم شوهرم هرچی از اینکاراهم بکنه به گندکاری اونا نمیرسه بهش تذکر ب ...

اره والا متاسفانه انقد لجبازه تذکر بدم بدتر میشه همون بیخالی خوبه بنظرم😥

یکم اخلاقم بده اما تو رابطه فوق العاده گرمم ینی میتونه دلیلش بداخلاقی باشه البته تو رابطه نه ها  ...

برای داشتن یه رابطه بی عیب ونقص که کاملا با تمام وجود هر لحظه اش لذت ببری و آخرش هرمون عشق و آرامش فعال بشه باید مثلا برای شب جمعه از اول هفته مهربون باشی به نظرت اگر آقا شنبه سر خانمش دادبزنه زمان رابطه یاد همون فریاد زدن نمیفته💏💏💏

لطفا به این لینک سربزنید لینک