2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا وقتی میبینم ی پلی کیستیک بارداره دنیا رو بهم میدن میشه بگین چطوری باردار شدین

با پیاز درمانی شروع کردم و ورزش . حلقه خریدم تو خونه میزدم . عسل و سیاهدونه مرتب میخوردم . آگنوگول . ویتاگنوس . تخم هویج . تخم شنبلیله . عرق فراسیون . رازیانه .رحم و تخمدان رو با روغنهای گرم تو پریودی ماساژ میدادم. قبلش تو پریودی حموم میرفتم ولی وقتی فهمیدم دیگه سعی میکردم نرم . 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
 با پیاز درمانی شروع کردم و ورزش . حلقه خریدم تو خونه میزدم . عسل و سیاهدونه مرتب میخوردم . آگن ...

چند وقت طول کشید جواب بگیرین؟؟

عسل و سیاه دانه  چطور مصرف میکردین

دکتر بهم قرص ضدبارداری داره برای تنظیم پریود 

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭
چند وقت طول کشید جواب بگیرین؟؟ عسل و سیاه دانه  چطور مصرف میکردین دکتر بهم قرص ضدبارداری داره ...

من پریودام مرتب بود . عسل و سیاهدونه رو 6 ماه خوردم . صبح ناشتا یه قاشق عسل رو روش سیاهدونه نکوبیده میریختم و میجویدم و میخوردم . البته از روز اول پریود تا روز 15 که میخواستم اقدام کنم

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
من پریودام مرتب بود . عسل و سیاهدونه رو 6 ماه خوردم . صبح ناشتا یه قاشق عسل رو روش سیاهدونه نکوبیده ...

آخه نه مشکل بزرگ من اینکه پریودام نامرتبه حتی گاهی بدون آمپول پری نمیاد تا ۳ .۴ ماه 

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭