2777
2789
عنوان

نمی خوام دخالت کنم ولی بزودی صفحه طلاق شناسنامه رامبد جوان پر میشه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت نکردم گفتم از اینهمه طلاق صفحه شناسنامش پر میشه این دخالته ؟؟؟!!!! 

نیست؟🤔

اگه نیست که هیچی😕

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
عزيزم پست گذاشته اينستا با نگار ونوشته جواب كسايي ك مغزشون مث مردابه نميدم

منکه رفتم چک کردم ندیدم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یچیزی بگم

دخالت نیست اسمش

وقتی خودشون زندگیشونو اینطور در معرض قضاوت میذارن

یعنی خودشون میخوان

میتونن علنی نکنن

وگرنه کدومتون میدونستید باربد بابایی الان دتا بچه ۱۶ ساله داره🤔چون خودش نخواسته بود کسیم نمیدونست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

واقعا این هنرپیشه ها زندگی سختی دارن هر از چندگاهی واسشون شایعه میسازن تکون میخورن مردم راجبشون حرف میزنن و قضاوت میکنن هیچ کاری هم نکنن یکی میاد تو پیجشون مینویسه ازت متنفرم فلان فلان شده فلان

یچیزی بگم دخالت نیست اسمش وقتی خودشون زندگیشونو اینطور در معرض قضاوت میذارن یعنی خودشون میخوان م ...

همه ي ما انسانيم اون ها هم مثل ما دوست ندارن كسب سرش رو بكنه تو زندگيشون 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
استارتر خودت هم دوست نداري كسب تو زندگيت دخالت كنه پس چطور خودت سرت رو ميكني تو زندگي ديگران ؟ 

ببخشید به نظر من حرف ملودی_ ۹۴ خیلی درسته 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
همه ي ما انسانيم اون ها هم مثل ما دوست ندارن كسب سرش رو بكنه تو زندگيشون 

خودش علنی میکنه

با این زنش با اون زنش میاد مصاحبه میتونست ی گوشه بشینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
واقعا این هنرپیشه ها زندگی سختی دارن هر از چندگاهی واسشون شایعه میسازن تکون میخورن مردم راجبشون حرف ...

عزیزم اونا مشکل دارن نه ناز شون معلومه نه گاز شون !!

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
خودش علنی میکنه با این زنش با اون زنش میاد مصاحبه میتونست ی گوشه بشینه

دقیقا من باهات خیلی موافقم       

الان مثلا کی تاحالا زن شاهرخ استخریو دیده که بخواد قضاوتش کنه

میبینید 

کسی که بخواد میتونی بی حاشیه باشه