2777
2789
عنوان

عفونت زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 23 پست

من تا اونجایی که یادمه  میخواستم ترخیص شم چسب ضد اب زدن برام 

بعد ۴ روز اینا کندمش  بعد دهم بچم رفتم بخیمو کشیدم 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
به من گفت رسیدی خونه پانسمانتو باز کن بشورش با شامپو بچه و با سشوار خشک کن گفته بود روزی سه بار تا ...

ای جااان عزییییزم😍😍انشالله به سلامتی.

اینکه میگن سزارین دوم دردناک تره درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جااان عزییییزم😍😍انشالله به سلامتی. اینکه میگن سزارین دوم دردناک تره درسته؟

والامن راحت ترین سزارینم سزارین سومم بود

سزارین دومم بچه فوت شده بود بعد از عمل جون همش استراحت بودم خیلی راحت بود به هرحال بعد از عمل همون پورسه نشست و برخاست رسیدگی به بچه یه ذره درد رو بیشتر میکنه که من سر دومی تجربش نکردم

ولی درکل سزارین سومم خیلی خیلی راحت بود

عفونت زخم جراحی 

همانطور که می دانیم پوست بدن مانعی طبیعی علیه عفونت های باکتریایی محسوب میشود.هرگونه عمل جراحی یا هرروشی که باعث پارگی پوست میشود ،حتی در صورت رعایت احتیاط و پروتکل های موجود برای جلوگیری از عفونت،میتواند به عفونت بیانجامد.

عفونت های زخم جراحی ،عفونت هایی هستند که در بخشی از بدن که تحت عمل جراحی قرار گرفته ایجاد میشوند.به طور کلی احتمال ابتلای بیماران به عفونت زخم جراحی حدود1تا3 درصد است. عفونت زخم جراحی گاهی اوقات ممکن است یک عفونت سطحی باشد که فقط پوست را درگیر میکند. و میتواند بافت های زیر پوست یا کل اندام راتحت تاثیر قرار دهند.

عفونت زخم جراحی از لحاظ فراوانی دومین عارضه جانبی شایع در بیماران بستری دربیمارستان است و یکی از مهمترین عوارض عمل جراحی محسوب میشود

https://zakhamplus.com 

از عفونت زخم پیشگیری کنید 

پیشگیری از ابتلا به عفونت زخم در درمان زخم .اولویت بالایی دارد زیرا عفونت زخم سبب افزایش درد میشود  هربرنامه ی درمان زخم باید شامل راهکارهای مناسب برای اجتناب از عفونت باشد. متخصص زخم ممکن است برای بسیاری از زخم ها جهت پاک کردن زهکشی و بافت مرده به روش دبریدمان نیاز داشته باشد که ممکن است یک فرایند دردناک برای بیمار باشد با این حال توجه داشتنه باشید که درد موقت در طول دبرید زخم تز درد بلند مدت و عوارض زخم پیشگیری میکند 

بوی بد زخم التهاب غیر عادی یا مداوم هردو از علایم معمول عفونت زخم هستند.اگر این علایم را در زخم خود مشاهده کردید سریعا به متخصص زخم خود تماس بگیرید در این مواقع ممکن است پزشک شما داروی انتی بیوتیک و پانسمان ها انتی باکتریال را برای پیشگیری از درد و درمان عفونت تجویز کند 

https://telmaclinic.com 

برای درمان زخم و همچنین زخم های دیابتی کلینیک دکتر زخم رو پیشنهاد میدم کادر درمان خوبی دارند و وقت خوبی برای همه میذارند و به خوبی درمان و پیگیری میکنن و به خوبی زخم و پانسمان میکنن