2777
2789

بگووو

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگووووو

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

منو لایکم کن رفتی چرا

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

😍:

۳تا کار انجام بدین ۱۰۰درصد نتیجه میگیرید... 

اول یه ورق ال دی پودر کنید بریزید توی شامپو بچه.... 

دوم ۲سوم لیوان اب پیاز قرمز بریزید توی یه شامپو بچه... 

پس شد ۲تا شامپو جادویی.  

میرید حموم اول موهاتون با هر شامپویی ک خواستید میشورید بعدش یه دست شامپو ال دی بزنید آب بکشید دوباره یه دستم شامپو پیاز بزنید

منم بیش از اندازه و به طور وحشتناک ریزش مو و خارش زیاد کف سر و شوره داشتم دیگه داشتم کچل میشدم . تمام مدت با انگشتام باید کف سرمو میخاروندم . کلی شامپو عوض کردم و هزینه کردم تا شامپوی معجزه گر رو پیدا کردم الان به هیچ وجه خارش و شوره ندارم