2777
2789
عنوان

چرا انقد منو حرص میدید

238 بازدید | 32 پست

چرا میاید مثائل شخصیتونو تو نی نی سایت مطرح میکنید از اون بدتر چرا تو دعواهاتون بچه بازی درمیارید بخدا انقد غصه این دعوا الکی هارو میخورم بخاطر یه موضوع پیش پا افتاده زندگیشونو زهرمار میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

هر وقت دیدی داری خیلی حرص میخوری با خودت بگو این سایت صرفا جهت سرگرمی میباشد.

سایت نود درصد داستاناش دروغه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم اینجا ما یه هویت بی نام و نشان داریم و خیالمون راحته کسی کسیو نمیشناسه. ادمی زاد بعضی وقتا لازم داره درد و دل کنه دیگه. چیزیم که من تو سایت فهمیدم اینه که همه دلشون میخواد کمک کنن.

به نظرم چیز بدی نیست بیان این مسائل و همفکری.

البته مخالفم که لحاف تشکشونو پهن کنن 😑

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

البته حقیقته بعضی هام الکی شلوغ میکنن دعوای مسخره شونو تا پربازدید شن😂

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 

واقعا من که ازدواج نکردم با خودم فکر میکنم اگه مشکلات ازدواج مشکلات ازدواج ک میگن واقعا فقط همینا باشه ک من در آینده زندگیم گلستان خواهد بود. باور کنید حاضر نیستم واسه یه لحظه حرص چیزایی رو بخورم ک بعضیها تو تاپیکاشون مطرح میکنن. شایدم من زیادی بی خیالم

ندومبه# 🙄

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦