2777
2789

صبح خرما بخور پنیر ماست شیر،لبنیات، بکل حذف کن،گردو نخور، پسته بخور،سرکه و ترشی ممنوع، خرما، عسل موز، گوشت گوسفندی،خورشت کرفس،کباب،میگو،بخور،فلفل مشکی یکم رو غذاهای که میخوری بریز،مرغ کم بخور.سیب زمینی با نمک زیاد بخور

روز تخمک گذاری چجوری تعیین ميشه؟

شنیدم تا دو سه ماه قبل اقدام صبح ناشتا هم خودتون و هم شوهرتون فلفل سیاها هستا هر روز پنج دونه قبل صبحونه با اب قورت میدین از کسی شنیدم که تاثیر داشته میخواین بپرسین شما هم اگه ضرر نداره امتحان کنین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من سیکل قاعدگی 30روزه بود از روز یازدهم اقدام کردم یک روز در میون بچه امم پسر شد البته از روز اول عروسی خرما زیاد میخوردم مخصوصا شوهر جان 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

گرمیجات ازجمله مغزها دمنوشها و حلوا و عسل و زعفرون نبات دایم روازنه بخورید حذف سردیجات و فست فود و نوشابه گاز داد .مرغ بازاری.وقبل اقدام بیست دقیقه.تو اب ولرم وجوش شیرین بشین وبعد نشور برو اقدام 

میتونی قبل اقدام خودتو با جوش شیرین بشوری یا نیم ساعت قبلش با سرنگ داخل واژن تزریق کنی شوهرتم قبلش ق ...

ببخشید روز تخمک گذاری کی میشه ؟ من فعلا نامزدم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

تو گوگل توضیح کامل داده

اگر مرد اسپرم پسر داشته باشه ولی محیط رحم زن اسیدی باشه بچه دختر میشه دیگه..

پس چندان دختر شدن تقصیر مرد نیست..

دختر و پسر شدن هم به مرد بستگی داره هم به زن.. هر دو باید گرمی بخورن هر دو باید رعایت کنند.. تازگیا میگن پسر شدن به مرد..ولی تو مبحث های علمی ثابت کردن جنسیت بچه به هر دو برمیگرده اگر مرد صد درد صد اسپرمش پسر باشه ولی شرایط رحم اسیدی باشه اسپرمهای پسر از بین میرن..

ببخشید روز تخمک گذاری کی میشه ؟ من فعلا نامزدم 

از روز اول پریودی حساب کن روز یازدهم تخمک گذاری إ

اونروز ترشح غلیظ از واژنت میاد بیرون یه کوچلو هم زیردلم درد میکنه 

الان ک نامزدی پری شدی نگاه کن ببین اون ترشح غلیظ کی میاد بیرون چندروز بعد پریودی إ اون روز روز تخمگذاری هستش 

البته من خودم دمایی بدنم زیاد میشه شاید شماهم اینطوری باشی

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

از روز اخر پری که تموم شد 6یا 7روز بعدش . البته اگه منظم باشی .

یا اینکه از یه ماه قبلش شروع کن صلح زود که از خواب بیدار میشی دما بدنتو بگیر هر روز بیشتر باشه اون روز تخم ک گذاریه . 

هر دومون باید گرمی بخوریم؟

اره عزیرم هر دو تون باهم گرمی بخکرید سریحات نخورید و جیزای که بالا بهتون گفتم دکتاتون باهم و روزانه دونه فلفل سیاه بخورید هر دوتاتون انشاله که مسر دار میشی

از روز اول پریودی حساب کن روز یازدهم تخمک گذاری إ اونروز ترشح غلیظ از واژنت میاد بیرون یه کوچلو هم ...

قربونت خدا حفظتون کنه برام وقت گذاشتی توضیح دادی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده