2777
2789
منم فردا جهازبرون یکی از اقوام دعوتم  به نظرم زشته اینطور مراسما هرکی جهیزیه میگیره واسه خودش ...

حاج اقا شهاب مرادی میگفت 

این مراسما دعوت میشید نرید 

بزارید کم کم مدش وربیوفته 

استارتر منظورم ب شما نیستا هر کسی ی نظری داره دیگه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاج اقا شهاب مرادی میگفت  این مراسما دعوت میشید نرید  بزارید کم کم مدش وربیوفته  ...

قبول دارم خانواده خودمنم تواین دوره زمونه باسختی  جاهاز بهم داد.ولی چیکارکنم ک رسم داریم 

حاج اقا شهاب مرادی میگفت  این مراسما دعوت میشید نرید  بزارید کم کم مدش وربیوفته  ...

حالا ما رسم جهاز برونم تو فامیل نداریم ولی این فامیلمون قراره بگیره.به هرکی زنگ زده همه یه بهونه ای آوردن که نیان ولی ما که نزدیکیم بهونه نداشتیم باید بریم

خودم خجالت میکشم پاشم اسباب اثاث طرفو نگاه کنم😫😫😫😫

حالا ما رسم جهاز برونم تو فامیل نداریم ولی این فامیلمون قراره بگیره.به هرکی زنگ زده همه یه بهونه ای ...

کجای کاری خانمی برای ما روز پاتختی هم میان چیده شده شو ببینن تازه پاتختی هم میان ک وسایل داخل یخچالو ببینن

قبول دارم خانواده خودمنم تواین دوره زمونه باسختی  جاهاز بهم داد.ولی چیکارکنم ک رسم داریم

گلم از ی جایی باید تموم کنیم این جشنا رو 

رسم اشتباهیه 

ما خودمونم رسم جشن سیسمونی داریم ولی من نگرفتم 

چ معنی میده اخه 

خیلی کار سطح پایینیه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
کجای کاری خانمی برای ما روز پاتختی هم میان چیده شده شو ببینن تازه پاتختی هم میان ک وسایل داخل یخچالو ...

وای چه وحشتناک

من هیچکدوم از مراسمای اضافی رو نگرفتم

زندگی هرکس برا خودشه

بیان نگاه کنن و پشت سر پچ پچ کنن

عزيزم مبارك باشه، ولي بهتره كه نسل امروزي اين رسم و رسوم رو به جا نيارن تا برچيده  بش ...

عشقم منم دوس نداشتم تواین موقعیت بگیرم ی تونیک گرفتم باتاپ زیرش220

شلوار لی130

ارایشگاه120

این همه هزینه کرده مادر خودش ی تیکه وسیله میشد ولی چیکار میشه کرد باایین رسم ورسومات

عشقم منم دوس نداشتم تواین موقعیت بگیرم ی تونیک گرفتم باتاپ زیرش220 شلوار لی130 ارایشگاه120 این هم ...

بله عزيزم كاملا دركت مي كنم اين همكاري بايد از طرف خانواده داماد هم باشه برات آرزوي خوشبختي دارم و اميدوارم به شادي از وسايلات استفاده كني

بله عزيزم كاملا دركت مي كنم اين همكاري بايد از طرف خانواده داماد هم باشه برات آرزوي خوشبختي دارم و ا ...

مرسی عزیزم امیدوارم همه جوونا خوشبخت بشن و دلشون خوش باشه