2777
2789
عنوان

😭😭گند زدم امروز ابروم رفت💏😱

2845 بازدید | 28 پست

امروز اومدم لوس بازی واسه شو شو درارم اخه مدت زیادیه مشکل داریم دو سه روزه عالی شدیم یه رژ سرخ زدم و یکم با هم بازی کردیم نمیدونست جای روژم روی گردنش مونده من رفتم خونه بابام شو شو گفت خوابم میاد شب شام میام بعد رفتن من میره خونه استادش که مرد بزرگیه مرده ازش می پرسه کجا بودی آقای فلانی میگه از خونه میام اونم لبخند سردی میزنه و شوهرم میزاره تو حیاط تنها و میرنه خونه با یه دستمال میاد و میاره رو گردن شوهرم بعد بهش میگه جونتو نجات دادم شام کی مهمونم میکنی شوهرم گفت هر چی شوخی شوخی قسم خوردم که خانم بوده من با یه بچه چی به این کارا آخرش باور نکرده گفت تازه رفتم کارواش قبل رفتن پیش استادم همه یه جوری نگام میکردم😭😭😭😭 

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد بزرگیه اما یکم شاده 

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

شوشوشاشومنظورته دیگه اه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

استاده چقدر منحرف بوده خودش😕

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

مدتی دعوا داشتیم الان انقده مهربون شده 

شوشوشاشومنظورته دیگه اه

یعنی شوهر

😂😂😂😂😂😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/