2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 25 پست

ان شا الله ک بهترین ها برات پیش بیاد

ولی کاش بری مشاوره و اگه میشه سازش کنی

بالاخره شرایط بعد طلاق جالب ب نظر نمیاد

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
من میدونم از کجا ضربه خوردم هردوبار مامانم هولم کرد دفه اول تحقیق نکرد گفت کردم چون ازخانواده پسر خو ...

سی دی ای دکتر هلاکویی ،چرا ازدواج چرا طلاق ش،و ۵۰ باید و نباید در زندگیزناشویی رو بگیرید و خوب گوش کنید،خیلی کمکتون میکنه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شا الله ک بهترین ها برات پیش بیاد ولی کاش بری مشاوره و اگه میشه سازش کنی بالاخره شرایط بعد طلاق ...

یبار طلاق گرفتم کاش جداازمامانم زندگی میکردم ولی نزدیک بهش منک خدایی اهل کاری نبودم ن رابطه ای ولی هرکی بفهمه جدازندگی میکنی یا مزاحم میشه یا حرف واس آدم درمیارن. از ترس حرف مردم موندم خونه مادرم مجبورشدم ب ی ازدواج تحمیلی. و هول هولکی.اینبار جدازندگی میکنم میرم سرکار. اگ کسی آدمو بخاد میتونه تحقیق کنه نخاست هم مهم نیس. من دوبار خونه مامانمو امتحان کردم یبار بعد طلاق یبارم بعد آشتی باشوهراولم ک اونم تحت فشار مامانم بود ک برو آشتی کن. اینبار دیگ برنمیگردم. ولی میترسم از تنهاییش. چون طردم میکنن. 

من میدونم از کجا ضربه خوردم هردوبار مامانم هولم کرد دفه اول تحقیق نکرد گفت کردم چون ازخانواده پسر خو ...

متاسفم برای چیزی که براتون پیش اومد، متاسفانه ازدواج خوب خوبه اما ازدواج بد خیلی خیلی خیلی بده

یبار طلاق گرفتم کاش جداازمامانم زندگی میکردم ولی نزدیک بهش منک خدایی اهل کاری نبودم ن رابطه ای ولی ه ...

اون وقت چه جوری راضی با طلاق هاتون شد؟ 

منظورم اینه که وقتی زورش نرسید به این که نذاره جدا شی چطور زورش رسید که مجبورت کنه ازدواج کنی؟

من ک میگم دل و بزن به دریا برو تو سیاست زنونه و خام کردنش 

ک بتونی به سمت خودت بکشونیش تا اونم باهات خوب بشه و زندگیتون شیرین بشه

حدیث کسا بخون

سوره مزمل بخون

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
همین زندگی فعلی قابل سازش و ویرایش نیس؟ میتونی مشکلت و بگی؟

شوهرم بیخیاله بیکاره تو خونه ذره ای کمکم نمیکنه. اصلا درک نداره. باد شکم درمیکنه میگم بدم میاد بازم انجام میده. متلک انداز خیلی شدید.دو هفته رفت بنگاه از نه صبح تادو بعد از پنج عصر تا ده شب عملا همه روزو رفت اخرم ی هزارتومن بهش ندادن. رفتاراش مث پسرای مجرده. لجبازه. زن قبلشو هنش لج میکردن هردو کارشون ب طلاق رسید سرمنم همش داره لج میکنه دعوا کنیم باید من منتشو بکشم وگرن آشتی نداریم. گواهینامه نداره ولی سوار موتورش میشه. کارت ملی نداره. شناسنامش گم شده پلاکش گم شده اقدام نمیکنه. اینا یکی یکی  بتدریج گم شد. ن باهم ولی عین خیالش نیس

شوهرم بیخیاله بیکاره تو خونه ذره ای کمکم نمیکنه. اصلا درک نداره. باد شکم درمیکنه میگم بدم میاد بازم ...

اینکه کارهای بی فرهی میکنه عیب نداره اینجوری بزرگ شده توام توجه نکن.

ولی اینکه بیکاره بشین باهاش حرف بزن بهش امید بده بهش علاقه نشون بده ب خودت برس و قربون صدقش برو خلاصه رامش کن تا بره دنبال ی کار هرچند حقوق کم

ولی بخاطر بیخیالی و خونسردبه ک مدارکش گم شده نمیره دنبالش و یکم انگیره نداره

اصلا نباید حرف ازدواج قبلی خودت و اون و بزنی حتی اگه تشابه هایی تو زندگیتون باشه و بهش بگو ک گذشته تموم شده و الان ما همسر همیم و اگه اونم حرف گذشتش و زد ب رو خودت نیار و حرف و عوض کن

من ک میگم بزن ب اون راه و سیاست ب خرج بده و موتورش و برای کار و زندگی راه بنداز و انگیزه بده بهش و سازش کن

اینکه کارهای بی فرهی میکنه عیب نداره اینجوری بزرگ شده توام توجه نکن. ولی اینکه بیکاره بشین باهاش حر ...

انقد بی تربیته یبار بهم گفت تو فلان کارو واسم میکنی واس اون شوهرت میکردی موندم دروغ بگم یا راست. سکوت کردم فقط. یبارم گفت مدت رابطتتون چقد طول میکشید الکی گفتم کم.

انقد بی تربیته یبار بهم گفت تو فلان کارو واسم میکنی واس اون شوهرت میکردی موندم دروغ بگم یا راست. سکو ...

اره بگو ن دوسش داشتم ن علاقه داشتم 

اصلا ول کن اگه وون و دوس داشتم ک جدا نمیشدم

من تورو دوس دارم تو خوبی تو مهربونی

تو اقای منی

اینجوری ببرش بالا و بهش انگیزه بده بره دنبال کار و زندگی