2777
2789
عنوان

بابام کتکم زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 19160 بازدید | 97 پست
واسه کیک؟توضیح بده

داشتم کیک می خوردم مثلا...اون مشکل داره....اعصابش سر یه چیزی خورد بود...سر من خالی کرد  با عصبانیت  بهم گف چرا کیک شکلاتی خریدی ...گفتم خب دوست دارم.. فقط خواهرم کیک شکلاتی خرید منم می خواستم...بهم گف حق نداری کلی فحشم داد... و بعد کتکم زد حالم بده....

میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باباتو درک کن  بابات دوسداره  مگه میشه نداشته باشه  حتما خیلی عصبی شده  حتما ...

زیاد هستن پدر و مادر هایی که فرزندشون رو دوست ندارن متاسفانه.اخبار رو چک کنید.نگار رو ببینید دختری که معلولیت ذهنی داشت و بلاهایی که پدرش سرش آورد 

صحبت هاتون منطقی نیست.خشونت در هر شرایطی محکومه

این ماجرا هارو نباید درک کرد باید حلش کرد 

مردا کلا اعصاب ندارن ..مخصوصا با این اوضاع اقتصادی !

از ضعفشونه ک ضعیف تر از خودشونو ازار میدن 

ولی تو مثه اون ضعیف نباش .. قوی باش

بلاخره تا اخر عمر ک اونجا نیستی 

ان شالله اخرش خوب تموم میشه

با گریه هم کاری درست نمیشه ... منم اون اوایل ک مشکل داشتم گریه میکردم ..ولی دیدم فایده نداره ..قوی باش💪

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

واقعا شما دخترید شما زنید 

اینطوری یه دختری که کتک خورد میگین حتما رفتی رو اعصابش

خودتونو بزارین جاش 

همین شماها اینجا زنها از کتک خوردن از شوهر میگن شما میگین حتما مقصر تویی خیانت میبینن میگن مقصر تویی

نه# _به_زنان_علیه_زنان

کسانی ک کتک میزنن اکثرشون از بچگی.مورد ازاد پدر یا مادر قرار گرفتن ..متاسفانه اونا شدن الگوشون !! ایقد ضعیفن ک از قدرت بدنیشون واسه خالی شدنشون استفاده میکنن

ضعیفن ضعیف ! 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
چقدر توی ایران خشونت علیه زنان زیاده . پدر بزنه شوهر بزنه مادر بزنه قانونم فقط تماشا کنه . 

زن و مرد نداره متاسفانه خشونت کلا زیاد شده زنها هم جدیدا وحشی شدن حمله میکنن 

ریپلای کن خوششششششم میاد😄
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز