2777
2789
يعني تا الان هروقت خواستم بگيرم از شب قبلش استرس گرفتم، آخر بيخيالش شدم،درررررررد دارررررره دررررررد

نه زیاد باید سایزش استاندارد باشه جنسش خوب باشه فقط در حد خیلی کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی از دوستام استفاده کرده بود واای عالی شده بود میخاستم بخرم نمیدونم چه مارکی چه سایزی چند سوزن ...

از چه نظر عالي شده بود؟ من مشكلي رو پوستم ندارم اما اينقدر تعريف شنيدم دلم ميخواست امتحان كنم اما فوبياي سوزن دارم حتي آمپول ميخوام بزنم استرس ميگيرم😂😂😂

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
اصلا درد نداره 

جدي؟؟؟؟؟ نميدونم چرا سوزن هاش رو ميبينم استرس ميگيرم، البته يه چيزي هم هست من خيلي بد زخم هستم ميكُشه تا خوب شه زخمهام براي همين ميترسم يه وقت زخمي خراشي ايجاد كنه دستي دستي پوست بدون مشكل رو مشكل دار كنم🥴

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
جدي؟؟؟؟؟ نميدونم چرا سوزن هاش رو ميبينم استرس ميگيرم، البته يه چيزي هم هست من خيلي بد زخم هستم ميكُش ...

نه عزیزم مگر اینکه فشار دستت بالا باشه 

از پماد بی حسی قبلش میتونی استفاده کنی 

در حد اصلاحه با بند هست دردش 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

درمارولر جوان کننده پوست رو از سایت کیم کالا خریدم اینهم شمارهاشون 09120132883-09120750932-02186081142 از وقتی این دستگاه رو خریدم صورتم کاملا صاف و بدون لک شده ..حتما وارد سایتشون بشید و خرید کنید دستگاه درمارولر خانگی خیلی عالیه