بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یکی از دوستام استفاده کرده بود واای عالی شده بود میخاستم بخرم نمیدونم چه مارکی چه سایزی چند سوزن ...
از چه نظر عالي شده بود؟ من مشكلي رو پوستم ندارم اما اينقدر تعريف شنيدم دلم ميخواست امتحان كنم اما فوبياي سوزن دارم حتي آمپول ميخوام بزنم استرس ميگيرم😂😂😂
Legend says When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream
جدي؟؟؟؟؟ نميدونم چرا سوزن هاش رو ميبينم استرس ميگيرم، البته يه چيزي هم هست من خيلي بد زخم هستم ميكُشه تا خوب شه زخمهام براي همين ميترسم يه وقت زخمي خراشي ايجاد كنه دستي دستي پوست بدون مشكل رو مشكل دار كنم🥴
Legend says When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream
درمارولر جوان کننده پوست رو از سایت کیم کالا خریدم اینهم شمارهاشون 09120132883-09120750932-02186081142 از وقتی این دستگاه رو خریدم صورتم کاملا صاف و بدون لک شده ..حتما وارد سایتشون بشید و خرید کنید دستگاه درمارولر خانگی خیلی عالیه