2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یکی ازآشناهامون داره خیلی خوش شانسی اورده براش

سلام نمیدونید مهرشون چه شکلی و چه رنگیه؟

من سفارش دادم و گفتن اصله و مطمئنم بهشون.چون گفتن هرچی تو نت و پیجا هست فیکه،واقعا هم مهره من شکل و رنگش با بقیه مهره های توی نت فرق داره.میخوام مطمئن تر شم،ممنون میشم راهنماییم کنید

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
سلام نمیدونید مهرشون چه شکلی و چه رنگیه؟ من سفارش دادم و گفتن اصله و مطمئنم بهشون.چون گفتن هرچی تو ...

سلام عزیزم مهره مارت نتیجه داد از کجا سفارش دادی چند خریدی؟

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔

سلام عزیزم نزدیکای سه هفتست که دستم رسیده، گفتن که تا چهل روز باید صبر کرد اثرش شروع بشه و هرروز حدود پنج دقیقه باهاش صحبت کنم و بهش انرژی بدم و ابراز علاقه کنم تا سریعتر نتیجه بده.

پنج تومن بود عزیزم،اما من تو تخفیف خریدم.

یه پیج اینستاگرامی عزیزم که فروش سنگای تولد و مهره مار و نامه نوشتن به فرشتگان و ... رو دارن

پنج تومن بود عزیزم،اما من تو تخفیف خریدم. یه پیج اینستاگرامی عزیزم که فروش سنگای تولد و مهره مار و ...

میشه اسم پیچ و بهم بدی

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
سلام عزیزم از مهره مار نتیجه گرفتی؟

سلام عزیزم به خواستم رسیدم ولی نمیتونم بهت صد درصد این اطمینانو بدم از مهره مار بوده ،خب من ب جذب و کائنات هم خیلی معتقدم و هچنین فرشته ها.

در کنار مهره مارم با کاینات هم ارتباط میگرفتم و واقعیتش حرف زدن با مهره مارمو بیخیال شده بودم اما همیشه گردنم بود.

واقعا نمیدونم نتیجه ای ک گرفتم از مهره هم بود یا نه