2821
2789

طلا احتمالا تا ۳۰۰ بیاد پایین الان نخر..البته وقتی بخوای بفروشی ۹در صد مالیات و ۷ در صد سود مغازه و اجرت ساخت ازش کم میشه ضمن اینکه خود گرمش هم یه کم ارزونتر ازت می خرن اگه قصد فروش داری ضرره..اگه هم می خوای بخری طلای دست دو بگیر که حداقل اجرت ساخت و مالیات ندی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا دوباره بره بالا ای خدا

نمیدونم تواخبارشبکه ماهواری شنیدم 1ماه پیش که میادپایین بعددوباره میره بالابیشترازالان میشه والان دیدم خرفشون درست بوده هرروزداره میادپایین خودم منتظرم که به کمترین قیمت رسیددلاریاطلابخرم ولی بازم هیچی معلوم نیس ریسکه ولی شماکه قصددارید3ماه دیگه بفروشیدفک نکنم سودی کنیدبازم هیچ چیزمعلوم نیس صدرصد

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

منم یه مقدار پول دارم میخوام بخرم ولی پنتظرم ببینم چقدر میاد پایین در ضمن من طلاهام دودسته ان یه دسته که به دل خودم میخرم وهرگز نمیفروشم ویع دسته اگه شد بدون اجرت که اگه خواستم بفروشم زیاد ضرر نکنم. ودلم نسوزه 

طلا بخر کیف وکفش واینارو تک تک بخر 

اره مامانمم میگه طلا برای زن بهتره کیف وکفش همیشه هست ولی طلا هی گرونتر میشه ی جایی بدرد میخوره

ب شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه... چند سال بعد