2789
عنوان

بی بی چک

225 بازدید | 18 پست

من دوروز پیش روز موعد پری بیبی نواری مثبت شد همون روز رفتم آز منفی شد با عدد ۳

امروز دو روز از پری گذشته دوباره بیبی نواری مثبت قطره چکونی منفی..میشه همچین چیزی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جان نواری ها کلا مثبت کاذبشون خیلی زیاد ی بار هم همین بلا سرمن اومد نزدیک 15 تا نواری زدم بدون استثنا همشون مثبت میشدن ولی دریغ از یکی از قطره چکونیا مثبت نمیشد اخرشم پریود شدم اصلا نواری است4اده نکن

من باردار بودم. و بی بی چک استفاده کردم همش منفی نشون میداد. رفتم آزمایش دادم مثبت شد. من هم هیچوقت پریودیم عقب نمیوفتاد. حالا برعکس من یکی از اقواممون با بی بی چک مثبت نشون داد. رفت آزپایش داد منفی بود. گاهی وقتها اینجوری میشه. اگه تزمایش منفی نشون داد. صبر کن. ده روز دیگه باز برو آزمایش بده. ببین اون موقع چی میشه 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
من باردار بودم. و بی بی چک استفاده کردم همش منفی نشون میداد. رفتم آزمایش دادم مثبت شد. من هم هیچوقت ...

آره باید صبر کنم فعلا...چون دوبار سابقه سقط داشتم میخواستم زودتر بفهمم که حاملم یا نه...

کلا بیبی چک مثبت کاذب زیاده،من سه بار استفاده کردم هر سه بارم قطره چکونی همشونم مثبت شدن ولی یه بارش باردار بودم بنظرم آزمایش خیلی بهتره

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘