2777
2789
عنوان

وزن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 75 پست
میدونم خوبه ولی ریزه به نظرمیادمیگم نکنه کمه

خوب این طرز فکر بخاطر اینه که مردم فکر میکنن چاق بودن بچه یعنی سالمه.درصورتیکه بچه ای که بیش از حد چاق باشه در آینده بیماری دیابت و فشارخون بالا رو خیلی راحت میگیره،فکر عوام و جهان سومی رو از ذهنت دور کن،مادرای تحصیلکرده ی الان باید طرز فکرشونو بروز کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا پسر من ۱۱ ماهشه درست از ۴ ماهگی دیگه وزن نگرفته روی ۸/۵مونده روزی نیس ک دل نگرانی و گریه نداشته ...

انگل یا عفونت ادراری نداره؟چک کردی؟جابجا نشدید؟تنش ندارید؟تغذیش چجوریه؟کتاب تغذیه دکتر کلیشادی رو مطالعه کن

واپس انتظارداری هرروزیک کیلوااضافه کنه دکتربچم میگه ماهی نهصدتایک کیلوگرم وزنگیری خوبه .جای منه خاکبرسرباشی چی میگی پس هفت ماهشه تازه شده شش کیلووزن تولدم سه کیلووصدگرم هم قدهم وزن هم دورسرهمش زیرنموداره😭😭😭😭😭

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
وای اگه مشکلی نداره آزارنده خودتومیدونم چی میگی

ن خدارو شکر همه ازمایشاش سالمه ولی اخه مگه میشه نگران نبود وقتی میبینی همه بچه های دوروبرت توپول موپولن ماشالا پسر من ک تو سه چهار ماهگیش از همه توپول تر بود الا استخون شده

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
من که بایدبرم بمیرم😬😬😬

ترین داره افت میکنه دیگه زیر خط سبز هست وزنش داره میاد رو نمودار زرد

بچه تو وزن گرفت بعد غذا خوردن؟ دکتر شیر خشک نوشته گفته وقتی شروع کردم بهش فرنی بدم‌توی فرنی ش بریزم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
انگل یا عفونت ادراری نداره؟چک کردی؟جابجا نشدید؟تنش ندارید؟تغذیش چجوریه؟کتاب تغذیه دکتر کلیشادی رو مط ...

هیچ مشکلی نداره فقط دندون در میاره همه میگن از اونه ولی اخه مگه میشه ۱۰گرمم اضافه نکنه مینورم هست بعضیا میگن شاید از اونه ک دکتر میگه ن مهم نیس وزن میگیره بعدا

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
ن خدارو شکر همه ازمایشاش سالمه ولی اخه مگه میشه نگران نبود وقتی میبینی همه بچه های دوروبرت توپول موپ ...

یسری تقلب ها هم باعث میشه بچه الکی پف کنه بچه ای که شیر مادر خورده دیرتر چاق میشه و در برابر دیابت کمتر آسی پذیره

برا من 40 روزشه 4و نیمه . کمه یا زیاده ؟

وزن تولد؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
خوبه که عزیزم استخوناش محکم ماشاالله😍

واقعا؟نمیدونستم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
ترین داره افت میکنه دیگه زیر خط سبز هست وزنش داره میاد رو نمودار زرد بچه تو وزن گرفت بعد غذا خوردن؟ ...

نه دارم میمیرم حالم خیلی بده وزن تولدش سه کیلووصدگرم بوددیروزبرای هفت ماهگیش بردم تازه شده شش کیلوهم قدهم وزن هم دورسرش همش زیرنموداره 😭😭😭😭

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
خوب این طرز فکر بخاطر اینه که مردم فکر میکنن چاق بودن بچه یعنی سالمه.درصورتیکه بچه ای که بیش از حد چ ...

مرسی