2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یعنی فقط روزای تخمک گذاری باشه نمیشه نه؟😢

عزیزم اگه بچه نخوای دستت رو هم بهش بزنی بارداری😂😂😂😂چرا هست 

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
نه گلم اصلا هم من برا پسرم تو موقع اقدام دهنم سرویس شد جر خوردم دو ماه اقدام کردم هرررررررررروز بجز ...

ماشالا😂😂😂قشنگ مشخصه نابلدبودینا و دلتون بچه میخواسته

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
اگه هرروز اقدام کنی شک نکن دختر میشه من دیگه اینقد پرسیدم از این و اون

ن بابا اینا الکیه منم اینارو شنیدم خانواده شوهرم همه پسرن و پسر میارن

بخاطر همین همه ی راهارو رفتم ولی پسرشد ربطی نداره😐

من چی بگم ک از اولش سرد بوده و هس😔😔با کلی تهدید و قهر حتی اقدام ب طلاق الان یکمی بهتر شده رفت دکتر ...

حالا باز خوبه روزی هزار دفعه بوس... زیاد هم گرم بشه خطرناک میشه😆

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

واقعا برای همجنسای خودم متاسفم...

ب قول دوستی؛ک میگفت تو هر تاپیکی تعدادی پیدا میشن ک با کامنتای نابجاشون علاوه بر بیشتر ناراحت کردن دوستانی ک مشکل مطرح کردن با خودنمایی بحثو از هدف اصلیش ب حاشیه میکشونن!

اخه ۷بار در هفته رابطه خواستنه شوهر شما ازتون؛یا گرمی زیاد شوهرتون و... چه تناسبی با موضوع مطروحه توی این تاپیک داره؟کاش بزرگترامون کاربرد ضرب المثلارو بیشتر یادمون میدادن ک هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!

یکم کمتر همو بسوزونیم و ب جاش بیشتر همفکری بهم بدیم؛باور کنیم چیزی ازمون کم نخواهد شد...

عزیزان وسط سیکل باچی خودمون روتقویت کنیم چی بخوریم؟منم میخوام اقدام کنم اگه خدابخواد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
واقعا برای همجنسای خودم متاسفم... ب قول دوستی؛ک میگفت تو هر تاپیکی تعدادی پیدا میشن ک با کامنتای نا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خداییش رااست میگه 

😂بعد بخاطراین ازموضوع اصلی تاپیک خارج شدیم چون خود صاحب تاپیک ساکته و هیچی نمیگه😐

اصلا ایندفعه باید ادبش کنم 

واسه چی دعواتون شده ماهن دعوامون شده,هم من نقصرم هم اون ولی دعوامون شدیدبودچیزایی که نبایدمیشدشدوحرفایی که تبایدمیزدیم زدیم😢

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ولی واقعا،، هر جییزی اعتدالش چقدر قشنگ،، منم همیش،،، از شوهرم مینالیدم،،، ک زیادی گرمه،،، اما اینجا رو که میبینم،،،،، همش میگم خدا رو شکر،،،،، تجربه نداشتم ولی فکر میکتم سردی خیلی بد باشه،،،، ولی واقعا نزاربن عادت بشه،،،،،، بررسی کنید به قول دوستمون همه چی لباس زیر و اتاق خواب نیست،،، اگ مردی داغ باش تو بگو گونی،،،،، اگ سردیش از سیستمش ک بایذ س ک، س تراپ برن،،، ولی من خودم دیدم مثلا وقتی شرایط مللی بده،،،، درگیری خاتوادگی باشه کلا فکر مشغول باش،، کمتر میش،،،، ولی چهارده روز و یکماه نیم،،،، خیلی زیلذ تقریبا میشه وفت فاتحه اون زندگی خونده است،،،،،،