واقعا برای همجنسای خودم متاسفم... ب قول دوستی؛ک میگفت تو هر تاپیکی تعدادی پیدا میشن ک با کامنتای نا ...
همیشه یکی هست سوالو برعکس جواب بده مثلا یکی میگه من مادر شوهرم مادر فولاد زره میگن نه پ چرا مادر شوهره من گله تو خودت بدجنسی 😂😂😂بارها تاپیک زدم در مورد مادر شوهرم راهنمایی بگیرم اما همه بهم پریدن که تو خودت رفتارت درست نیس چون مادر شوهرای ما مثل مادزه خودمونن توهم مثل مادر خودت دوسش داشته باش😐😐😐😐😐😐اخه اون اصن انگشت کوچیکه مامانمم نیس
چند وقت پیش دعوا کردیم به خاطر اینکه بهش گیر دادم گوشیت بده نگاه کنم اخه تو فالو هاش دختری رو فالو کرده بود که هشت سال پیش بهش علاقه داشته از اقوامشون هست منم خیلی شکاک گوشی میخواستم بگیرم ک میگف ک من ازبی اعتمادی بدم میاد ک به خاطر فالو کردن یک دختر اینجوری دعوا راه بندازی خسته هم بود تازه از سرکار اومده بود خیلی پاپیجش شدم تقصیرمن بود خیلی ناراحت شده بود ازم میگه من تورو چون بهت اعتماد دارم هیچ وقت چک نمیکنم ولی تو ما انقد بهم وابسته بودیم ک هرشب ،،،داشتیم ولی الان چند شبه ب زور حتی میحرفه اصلن طرفم نمیاد میدونم داره جلوی خودشو میگیره و از من میخواد برم طرفش ولی منم دلم نمیخواد وقتس اون پس میزنه منو برم طرفش همش بااخم باهام میحرفه دلم خیلی گرفته واقعا نمیدونم دوباره چطور دلش بدست بیارم