2777
2789
عنوان

دیونه شدم😥😞

281 بازدید | 13 پست

این گوشی و نی نی سایت دیوونم کردن دیگه خوابم ندارم همسرمم همش تذکرمیده کم به گوشیت وابسته باش😓خونه بابام بودم بهتربودتاصبح بدون مزاحم تونی نی سایت پلاس بودم😞😞شماهم مزاحم دارین؟؟😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من ک خوابه خوابه.هر از گاهی بیدار میشه میاد بغل میکنه منم سریع صفحه گوشیو خاموش میکنم😂

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
مزاحمه من صدا خروپفش کل خونه رو برداشته     اگه بیدار باشه حتما تذکر میده بهم...

مزاحم منم خواب بودیه لحظه صدای گوشیم بیدارش کرد گفت دیگه بگیر بخواب 😐

من فردا ظهر مهمون دارم تا همین چند دقیقه پیش هم مثل اسب کار کردم آخه بگو نی نی سایت اومدنت چیه بگی ...

منم فرداشب مهمون دارم😐خودمم باردارم فردا فقط ب کارام برسم خوبه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
شوهر من ک خوابه خوابه.هر از گاهی بیدار میشه میاد بغل میکنه منم سریع صفحه گوشیو خاموش میکنم😂

وااااای من که تا تکون میخوره صفحه رو خاموش می کنم . بعد که دیدم جو آرومه روشن می کنم باز.

نه_به_خشونت_علیه_زنان#  

چند نفر مهمدن داری؟  من 20 نفر... یه عالم کارم فردا دارم

۱۰ نفر گلم من هنوز کلا هیچ کاری نکردم 😂 فردا ان شاء الله شوهرم کمک کنه